Το νέο Meizu Watch διαθέτει υποστήριξη eSIM, SpO2 και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 36 ημερών!

Μοίρασε την γνώση...

Η Meizu είναι ένας OEM μ’ ένα κορυφαίο τηλέφωνο Android του 2021, που δεν διαφέρει από το OnePlus 9 Pro όσον αφορά την εμφάνιση. Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε ένα έξυπνο ρολόι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύντροφος του 18 ή 18 Pro, αν και λόγο ότι υποστηρίζει eSIM, ίσως και να μην χρειάζεται τελικά.

Το νέο Meizu Watch χρησιμοποιεί για επεξεργαστή τον Snapdragon Wear 4100 για την εκτέλεση GPS και αισθητήρες που εντοπίζουν αυτόματα και αρχίζουν να παρακολουθούν 10 ή περισσότερους τύπους προπόνησης. Διαθέτει επίσης NFC για Meizu Pay, Bluetooth 4.2 και Wi-Fi μονής ζώνης. Μπορεί επίσης να εισέλθει σε “λειτουργία κλήσης SOS” εάν ο χρήστης πιέσει το πλήκτρο οικίας / τροφοδοσίας ορισμένες φορές.

Διαφήμιση

Η Meizu έχει επίσης εξοπλίσει το νέο ρολόι της με μπαταρία 420mAh που, όπως ισχυρίζεται, έχει ονομαστική τιμή για 36 ώρες μεταξύ των φορτίσεων. Όταν χρειάζεται να φορτιστεί, χρησιμοποιεί μια μαγνητική βάση.

Google news

Ο φορτιστής έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τα συστήματα mEngine και mCharge for Watch του OEM, με ονομαστική επαναφόρτιση της μπαταρίας σε μόλις 45 λεπτά. Η Meizu ισχυρίζεται επίσης ότι η φόρτιση των 15 λεπτών δίνει χρήση για μία ημέρα σε αντάλλαγμα. Το νέο ρολόι τρέχει επίσης σε ένα ιδιόκτητο FlymeOS για ρολόγια, το οποίο υποστηρίζει έναν έξυπνο βοηθό και προσαρμοσμένες επιφάνειες watchface που βασίζονται σε φωτογραφίες. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα έχει δυνατότητες ψηφιακών κλειδιών αυτοκινήτου, ανάλογα με τη συμβατότητα του αυτοκινήτου.

Tomtop WW Geekmaxi Many GEOs

Όσον αφορά την έκδοση, το Meizu smartwatch είναι ένας ακόμη κλώνος του Apple Watch, αν και ένας με αρκετά γενναιόδωρη οθόνη AMOLED 1,78 ιντσών 326 ppi σε πυκνότητα pixel. Ο κατασκευαστής του το έχει με τιμή 1.499 γιουάν, και θα το κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου 2021. Ωστόσο, η διεθνής διαθεσιμότητα δεν έχει ακόμη αναφερθεί.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram