Το πρώτο ανθεκτικό τηλέφωνο της Motorola μπορεί να είναι σύντομα εδώ με επεξεργαστή Snapdragon 662 και μεγάλη μπαταρία

Μοίρασε την γνώση...

Η Motorola αποκάλυψε την πρόθεσή της να μπει στο παιχνίδι με τα rugged smartphone νωρίτερα το 2021. Ωστόσο, οι εν λόγω συσκευές και πώς κατασκευάζονται δεν θα συνδέονται άμεσα με τον OEM όπως, για παράδειγμα, το Moto G100 ή G60. Αντ ‘αυτού, μια εταιρεία με την ονομασία Bullitt Group έχει δεσμευτεί να τα συνδυάσει, με το κατάλληλο branding να χτυπά.

Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη γενιά “Motorola hardphone” μπορεί να αποδειχθεί ότι μοιάζει με τα τηλέφωνα Land Rover ή CAT, καθώς το Bullit είναι επίσης υπεύθυνο για αυτές τις γραμμές. Εν τω μεταξύ, μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι προσφέρει μια εικόνα για το τι μπορεί να έχει η εναλλακτική λύση της Motorola στο εσωτερικό.


Αυτή η νέα πιθανή διαρροή αναφέρει έναν επεξεργαστή που θα μπορούσε να είναι νεότερος, παράλληλα με 5.000 mAh σε ισχύ μπαταρίας, ο οποίος θα ανανεωθεί χρησιμοποιώντας φορτιστή 20W. Εάν αυτές οι λεπτομέρειες ισχύουν, η Motorola μπορεί να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό στη νέα της αγορά, αφού επί του παρόντος κατακλύζεται από συσκευές με πιο φρέσκια, περιστασιακά ακόμη και 5G, SoCs σε αντίθεση με τον Snapdragon 662 που φέρεται να προορίζονται για αυτόν τον πιθανό νεοεισερχόμενο.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com