Αποκτήστε ασύρματο σήμα σε κάθε απομακρυσμένη γωνία του σπιτιού με μόλις 13€ χάρις τον Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender από το flash Sales του TomTop!

Μοίρασε την γνώση...

Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε κάποιο χώρο του σπιτιού που δεν πιάνει καλά το internet? Πόσες φορές έχετε πει μα γιατί δεν πιάνει εδώ κάτω? Δυστυχώς, εκτός εάν έχετε ένα Xiaomi AIoT Router AX3600 Wi-Fi 6 που έχει φοβερά δυνατό σήμα, πολλές φορές θα χρειαστείτε την βοήθεια ενός extender, που θα επεκτείνει το σήμα του διαδικτύου ακόμα και στις πιο απόμακρες γωνίες του σπιτιού ή του χώρου που θέλετε να έχετε διαδίκτυο παντού! Αποκτείστε λοιπόν τον Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender από το flash Sales του TomTop με μόλις 13.11€!

Ο επεκτατητής του δικτύου Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro θα τον βρείτε στο μαύρο χρώμα. Έχει δυνατότητα να μεταδίδει το σήμα που λαμβάνει από τον ρούτερ με ταχύτητα 300Mbps. Υπόψιν η μετάδοση είναι στα 2.4GHz και όχι στα 5GHz. Έχει διπλή κεραία για να το κάνει αυτό με ευκολία. Δουλεύει με ρεύμα 100-240V.


 

Με τις 2 εξωτερικές κεραίες, μπορείτε εύκολα να πιάσετε ρυθμό μεταφοράς έως 300Mbps. Επεκτείνει το WiFi σας και παρέχει αξιόπιστη κάλυψη, συμβατή με τους περισσότερους τυπικούς router ή gateway. Βολικό για σύνδεση σε οποιαδήποτε πρίζα για επέκταση WiFi, συνδέστε και παίξτε μετά με την πρώτη ρύθμιση. Διαθέτει αυτόματη ενημέρωση, χωρίς καμία κουραστική λειτουργία. Μπορείτε να συνδέσετε πάνω του μέχρι και 64 συσκευές για να μην πείτε ποτέ δεν έχω σήμα, όπου κι αν είστε!

 

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com