Αποκτήστε με 107€ από την Γερμανική αποθήκη του TomTop το Redmi Monitor 1A 23.8″ για να κάνετε σωστά την δουλειά σας στο γραφείο…!

Λόγο της πανδεμίας πάρα πολλοί δουλεύουμε από το σπίτι. Αλλά και για τους φοιτητές, από Σεπτέμβριο, θα χρειαστούνε σίγουρα κάτι να αναβαθμίσουν στο σύστημά τους, υπολογιστή-οθόνη. Δεν είναι όμως ανάγκη να δώσει κάποιος πολλά χρήματα. Γιατί με 107.24€ μπορείτε να κάνετε δικό σας μέχρι τα τέλη Ιουνίου, το πολύ καλό Redmi Monitor 1A 23.8″, από την Γερμανική αποθήκη του TomTop, για να σας έρθει και άμεσα αλλά και ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

 

Το μόνιτορ Redmi 1A, είναι το μοντέλο RMMNT238NF. Έχει μέγιστη ισχύ 24W Max. Η 23.8 ιντσών οθόνη έχει μέγεθος προβολής 60,5 εκατοστά, φωτεινότητα 250cd / ㎡, λόγο αντίθεσης 1000: 1 (TYP) και κλίμακα οθόνης 16: 9. Ο χρόνος απόκρισης είναι στα 6ms (GTG). Η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να πιάσει είναι τα 1920x1080P. Οι διαστάσεις της οθόνης είναι περίπου 53,92 x 18,12 x 41,95 εκ και ζυγίζει 2,7 κιλά.


όπως βλέπεται και από τα χαρακτηριστικά της οθόνης που σας είπα πιο πάνω, η οθόνη Redmi 1A είναι μια οθόνη IPS 23,8 ιντσών με ανάλυση 1080P και γωνία θέασης 178 μοίρες. Αυτή η οθόνη έρχεται με σχεδίαση εξαιρετικά στενής στεφάνης τριών όψεων. Το λεπτότερο μέρος της οθόνης είναι περίπου 7,3 mm, βολικό για τοποθέτηση στην προσωπική σας επιφάνεια εργασίας. Το χαμηλό μπλε φως επιτρέπει το φιλτράρισμα του μικρού κύματος μπλε φωτός που τραυματίζει την όραση των ματιών σας για να μειώσει την πίεση των ματιών σας, διευκολύνοντας τα μάτια σας ακόμη και μακροχρόνια εργασία.

Για να αποκτήσετε την οθόνη Xiaomi Redmi 1A από την Γερμανική αποθήκη του TomTop ΧΩΡΙΣ τελωνείο όπως είπαμε, πατάτε το μπανεράκι από κάτω και πληρώνεται φυσικά πάντα μέσω Paypal.

 


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο