Αποκτήστε με μόλις 14.85€ τα τέλεια ασύρματα ποδοσφαιρικά ακουστικά από το Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Θα μου πείτε γιατί έγραψα ποδοσφαιρικά ακουστικά!? Εάν προσέξετε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε το γιατί το λέω! Σίγουρα είναι ιδανικά για φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους, ανεξαρτήτως ομάδας φυσικά, για δυνατές συγκινήσεις όταν θ’ ακούνε τον αγώνα της αγαπημένης τους ποδοσφαιρικής ομάδας!

banner

 

Τ’ ασύρματα ποδοσφαιρικά ακουστικά είναι κατασκευασμένα από ABS και θα τα βρείτε σε λευκό χρώμα, σχήμα μπάλας. Παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα και συνδέονται μέσω BT 5.1. Δουλεύουν συνεχώς για 8 – 9h χάρις την μπαταρία χωρητικότητας 50mAh, έχουν χρόνο αναμονής τις 150 ώρες, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα για να τα φορτίσετε πλήρως την μπαταρία χωρητικότητας 350mAh. Το ηχείο των ακουστικών έχει αντίσταση 32Ω. Η βάση φόρτισης φέρει οθόνη LED όπου αναγράφεται το ποσοστό της μπαταρίας που έχει.

Διαφήμιση

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Google news


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.

Cafago WW Govee Many GEOs


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram