Αποκτήστε με μόλις 15.53€ τα μοναδικά Xiaomi Haylou GT1 Pro, η επαγγελματική έκδοση των ασύρματων ακουστικών της Xiaomi, μέχρι τέλη του μήνα από το TomTop!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi έχει βγάλει πολλών ειδών ακουστικών, με διάφορα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Τα Xiaomi Haylou GT1 Pro, είναι η πραγματική επαγγελματική έκδοση των ασύρματων ακουστικών της Xiaomi, που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόλις 15.53€ στο Flash Sales του TomTop, αλλά μέχρι τα τέλη του μήνα.

banner

Τα Xiaomi Haylou GT1 Pro είναι ασύρματα ακουστικά, με δυνατότητα για TWS, ενώ υποστηρίζουν AAC (Advanced Audio Coding). Είναι κατασκευασμένα από ABS και συνδέονται με το κινητό σας μέσω του ΒΤ 5.0, για να έχετε την μέγιστη απόδοση! Η μέγιστη απόσταση που παραμένουν συνδεδεμένα χωρίς εμπόδια είναι τα 10 μέτρα. Συχνότητα ανταπόκρισης έχουν τα 20 – 20000Hz και αντίσταση 32Ω. Το ηχείο που έχουν μέσα τ’ ακουστικά είναι 7.2mm. Τ’ ακουστικά είναι αδιάβροχα και υποστηρίζουν IPX5.

Διαφήμιση

 

Τ’ ακουστικά έρχονται με βάση φόρτισης που φέρουν μπαταρία χωρητικότητας 800mAh. Το κάθε ακουστικό έχει μπαταρία χωρητικότητας 43mAh. Η μπαταρία του φτάνει για 26 ώρες συνεχή χρήση, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για να τα φορτίσετε. Υπόψιν χρόνος αναμονής έχει 300 ώρες… 12.5 μέρες! Η βάση φόρτισης φέρει 4 λεντάκια που όσο πιο φορτισμένα είναι τ’ ακουστικά, τόσο πιο πολλά είναι αναμμένα. Τ’ ακουστικά για να έχετε την μέγιστη ηχητική απόδοση, υποστηρίζουν DSP μείωση θορύβων. Μπορείτε μέσω αυτών να ελέγξετε την μουσική που ακούτε ή να διαχειριστείτε τις κλήσεις σας. Τ’ ακουστικά έχουν διαστάσεις 6.20 x 4.00 x 2.72 cm και ζυγίζουν περίπου 35g.

Google news

Υπόψιν η προσφορά αυτή ΔΕΝ παίζεται και σίγουρα ΔΕΝ χάνεται! Βιαστείτε όμως γιατί σε 2 ημέρες τελειώνει και μετά θα λέτε γιατί δεν τα πήρα…!?

banner Zaful WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram