Αποκτήστε με μόλις 195,71€ από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο την αναβαθμισμένη έκδοση της ρομποτικής σκούπας XIAOMI VIOMI SE!

Το να έχουμε ένα σπίτι καθαρό θεωρώ ότι είναι ένα βασικό στοιχείο. Κατά καιρούς σας έχω υποδείξει πόσο χρήσιμες είναι σε αυτή την δουλειά οι ρομποτικές σκούπες. Τις προγραμματίζεις και κάνουν αυτές όλη την δουλειά. Δυστυχώς όμως συνήθως οι καλές κοστίζουν αρκετά λεφτά ή τουλάχιστον έτσι συμβαίνει συνήθως. Γιατί τώρα σας έχω την αναβαθμισμένη μάλιστα έκδοση της Xiaomi Viomi, την Viomi SE, όπου θα την βρείτε από την Πολωνική αποθήκη ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, με μόλις €195,71 με χρήση του κουπονιού SEUPGRADE!

Η αναβαθμισμένη xiaomi Viomi SE ρομποτική σκούπα, διαθέτει αναβαθμισμένο ραντάρ λέιζερ LDS 2.0, το οποίο του δίνει την δυνατότητα κάλυψης καθαρισμού έως και το 99% του χώρου. Ενσωματώνει σύστημα Y-Mopping 2.0 για βαθύ καθαρισμό. Μέσω του προγράμματος, μπορείτε να ορίσετε πολλαπλούς χάρτες για να δουλέψει η σκούπα. Έτσι η αναβαθμισμένη έκδοση υποστηρίζει πια 5 χάρτες και 7 προγραμματισμένα δρομολόγια καθαρισμού. Διαθέτει Cortex-A7 Chip, το οποίο αποδίδει σχεδιασμό διαδρομών υψηλής απόδοσης. Η αναβαθμισμένη έκδοση υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες.

 

Χάρις το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης χαρτογράφησης LDS υψηλής ακρίβειας, η ρομποτική σκούπα σαρώνει το δωμάτιό σας 300RPM για να δημιουργήσει ένα χάρτη του χώρου σε πραγματικές συνθήκες. Έτσι γνωρίζει ανά πάσα στιγμή εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο μπροστά της για να το αποφύγει, αλλά και ποια περιοχή της μένει ακόμα για καθάρισμα.


Η αναβαθμισμένη σκούπα διαθέτει την μεγαλύτερη αναρροφητική δύναμη από τις αντίστοιχες σκούπες της αγοράς, της τάξεως του 2200 Pa, ενώ έχει την δυνατότητα να καθαρίσει μέχρι και 200 m2 χώρο! Ο κάδος που διαθέτει για τα σκουπίδια είναι χωρητικότητας 500 ml, ενώ διαθέτει και ντεπόζιτο χωρητικότητας 200ml, αφού η σκούπα και καθαρίζει αλλά και σφουγγαρίζει! Μάλιστα διαθέτει ειδικό ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου ροής του νερού, ώστε να μην είναι πολύ υγρό το πάτωμα. Η σκούπα έχει δυνατότητα υπερπήδησης εμποδίων ύψους και 20mm, ενώ διαθέτει και HEPA φίλτρο.

Η μπαταρία που φέρει η αναβαθμισμένη έκδοση της σκούπας είναι χωρητικότητας 3200 mAh, που δίνει την δυνατότητα λειτουργία στην σκούπα για 120 min συνέχεια. Μετά θα χρειαστείτε περίπου 240 min για να είναι έτοιμη πάλι η σκούπα. Η σκούπα συνδέεται ασύρματα μέσω 2.4 GHz με το κινητό σας και την εφαρμογή που την χειρίζεται. Μέσω της εφαρμογής έχετε απομακρυσμένη διαχείριση απ’ όπου κι αν είστε σε πραγματικό χρόνο, ορίζοντας απαγορευμένες περιοχές αλλά και επιλέγοντας χειροκίνητο έλεγχο. Υποστηρίζει AMAZON ALEXA και GOOGLE ASSISTANT.


Όπως βλέπετε και από πάνω, αλλά και βάση των στοιχείων που σας έχω δώσει, στην τιμή των 195,71€ ΔΕΝ βρίσκεται άλλη! Πως θα την πάρετε σε αυτή την φοβερή τιμή? Το κατάστημα της Viomi τρέχει την προσφορά αυτή για την περίοδο 2021.06.21-2021.06.25. Αν πάτε την περίοδο εκείνη με χρήση του κουπονιού SEUPGRADE, η τιμή της πέφτει στα 195,71! Βάλτε λοιπόν υπενθύμιση και αποκτήστε την, μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία!

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα