«Αυτή είναι η ζωή μου, τα πόδια μου»: Viral το βίντεο με 32χρονη που κλαίει επειδή αεροπορική εταιρεία κατέστρεψε το αμαξίδιό της

Μοίρασε την γνώση...

 

Η Gabrielle deFiebre και η Bri Scalesse επιβιβάστηκαν στην πτήση της Delta AirLines στο Phoenix στις 21 Μαΐου για να κάνουν ένα χαλαρό ταξίδι αναψυχής.

banner

Και οι δύο είχαν ειδικές οδηγίες και σημειώσεις για το προσωπικό του αεροδρομίου, που θα μετέφερε τα αναπηρικά τους αμαξίδια.

Διαφήμιση

Η Scalesse είπε πως για οποιονδήποτε χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου, αυτό είναι το χειρότερο μέρος του ταξιδιού – είναι η «επέκταση του σώματός μας στα χέρια ενός ξένου».

Google news

Καθώς κατέβηκαν από το αεροπλάνο, η deFiebre κάθισε σε μια μικρή καρέκλα που παρέχεται από το αεροδρόμιο, γνωστή ως καρέκλα διαδρόμου. Μόλις έκατσε όμως στο αμαξίδιό της, ένιωσε αμέσως μια άλλη αίσθηση, ένα βύθισμα.

Zaful WW Lightinthebox WW

Η πλάτη του καθίσματος αναδιπλώθηκε και η ρόδα «είχε καταστραφεί τελείως». Όπως είπε η ίδια, η ρόδα του αναπηρικού της αμαξιδίου ήταν λυγισμένη με τρόπο που δεν μπορούσε να προχωρήσει.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές. Η DeFiebre ξέσπασε σε κλάματα και με δάκρυα προσπαθούσε να εξηγήσει στο πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας Delta Airlines ότι το αμαξίδιό της δεν είναι απλά μία καρέκλα αλλά η ζωή της.


«Ήταν τρομακτικό για μένα. Οι μη ανάπηροι άνθρωποι απλώς κατεβαίνουν από ένα αεροπλάνο και πηγαίνουν στις διακοπές τους και δεν χρειάζεται να έχουν αυτό το άγχος 20 λεπτών, για το πώς θα μοιάζουν τα πόδια μου όταν κατεβαίνω από αυτό το αεροπλάνο;».

Η 32χρονη deFiebre, από τη Νέα Υόρκη, είπε πως «Αυτή η καρέκλα είναι η ζωή μου, τα πόδια μου».

Καθώς η Scalesse παρακολούθησε τη φίλη της να αγωνίζεται για το τι θα μπορούσε να κάνει αφού παρέλαβε το αναπηρικό της αμαξίδιο σπασμένο, αποφάσισε να καταγράψει τη σκηνή.

Είπε ότι ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία με μια «ισχυρή, σπαρακτική» στιγμή. Η Scalesse ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με την deFiebre με δάκρυα να μιλά με το πλήρωμα της Delta.

Το βίντεο είχε σύντομα πάνω από 14 views. Σε αυτό, η deFiebre δείχνει την καρέκλα της και λέει «μα είναι φτιαγμένη για μένα» εξηγώντας στο προσωπικό ότι το αναπηρικό της αμαξίδιο είναι ειδικά κατασκευασμένο για τις δικές της ανάγκες. Το προσωπικό ετοιμάζεται να την τοποθετήσει σε ένα αναπηρικό καροτσάκι του αεροδρομίου και εκείνη αρχίζει να κλαίει.

Αφού μίλησε με πολλούς εργαζόμενους της Delta Air Lines, η deFiebre είπε ότι της είπαν πως κανείς δεν θα μπορούσε να διορθώσει ή να αντικαταστήσει τις ρόδες για τέσσερις ημέρες. Αλλά ήταν η ημέρα που θα βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, πράγμα που σήμαινε ότι η deFiebre θα έπρεπε να μείνει καθηλωμένη σε ένα ξενοδοχείο για ολόκληρο το ταξίδι της.

Ευτυχώς, η deFiebre και η Scalesse είχαν φίλους στην πόλη και δανείστηκαν τους χειροκίνητους τροχούς για το αμαξίδιό της.

Αλλά για την deFiebre, οι χειροκίνητοι τροχοί είναι μια ακόμη πίεση για τα χέρια της. Εκείνη διαθέτει χειροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο αλλά με ρόδες με κινητήρα για να την ωθεί προς τα εμπρός χωρίς τη χρήση των χεριών της.

Η τετραπληγία είναι παράλυση που έχει ως αποτέλεσμα τη μερική ή ολική απώλεια χρήσης και των τεσσάρων άκρων και του κορμού της.

«Συχνά οι άνθρωποι υποθέτουν ότι η τετραπληγία σημαίνει ότι δεν μπορείς να κινήσεις τα χέρια σου καθόλου. Έχω πολύ περιορισμένη λειτουργία και δυσλειτουργία στα χέρια μου», δήλωσε η deFiebre.

Μετά το περιστατικό, η εταιρεία Delta AirLines χρειάστηκε περίπου μια εβδομάδα για να στείλει καινούργιους τροχούς στη deFiebre. Αν και μόνο μία ρόδα υπέστη ζημιά, έρχονται σε ζεύγη.

Έτσι, η Delta έστειλε δύο ρόδες. Οι νέες ρόδες στάλθηκαν δωρεάν. Μέχρι τότε, η deFiebre εξακολουθεί να χρησιμοποιεί δανεικές ρόδες, που αγόρασε από έναν τοπικό προμηθευτή αναπηρικών αμαξιδίων.

Σε δήλωσή της στο USA TODAY, η Delta AirLines παραδέχτηκε την ελλιπή διαχείριση της κατάστασης σε ότι αφορά πελάτες με αναπηρία.

«Λυπούμαστε τόσο που η αναπηρική καρέκλα της υπέστη ζημιά και επικοινωνήσαμε μαζί της και συνεργαστήκαμε απευθείας μαζί της, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την επισκευή του αμαξιδίου της. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας με αναπηρία βασίζονται στη Delta για τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες, και εμείς είχαμε ελλείψεις σε αυτό το σημείο. Διεξάγουμε μια πλήρη έρευνα για το τι συνέβη, γιατί πρέπει να είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο Morgan Durrant, εκπρόσωπος της Delta Air Lines.

 

@briscalesse

When is this going to stop? #fyp #disabilitiyawareness #wheelchair @geeg_def

♬ original sound – briscalesse


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


πηγη


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram