Αυτόματη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή Minleaf ML-ES1 με LCD οθόνη μόνο 10.7€…θα πάρω δύο, από το Banggood!

Μοίρασε την γνώση...

Δεν θα πω πολλά λόγια για αυτή την προσφορά που σας βρήκα από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood για να το πάρετε γρήγορα και φυσικά χωρίς τελωνείο….

banner

Minleaf ML-ES1 LCD Display Electric Shaver Type-C Rechargeable Dry Wet IPX7 Waterproof Men’s Razor

Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή Minleaf, είναι το μοντέλο ML-ES1 και θα την βρείτε σε Ασημί + Μπλε. Διαθέτει οθόνη LCD. Φορτίζει μέσω θύρας τύπου-C. Είναι ιδανική για ξηρό και υγρό ξύρισμα, ενώ η ίδια φυσικά είναι αδιάβροχη και φέρει πιστοποίηση IPX7. Μπορεί να δουλέψει είτε συνδεδεμένη στο ρεύμα ή ασύρματα. Φέρει κλείδωμα ταξιδιού, ειδοποίηση φόρτισης, ειδοποίηση πλύσης και προστασία κλειδωμένου ρότορα. Έχει πολύ χαμηλό θόρυβο και υψηλή απόδοση στο ξύρισμα. Για να φορτίσει η μπαταρία του χρειάζονται στις 2 ώρες περίπου, ενώ μετά μπορείτε να την δουλέψετε για 180 λεπτά. Φέρει πιστοποίηση CE RoHS, έχει διαστάσεις 56,5 x 58 x 157 mm και βάρος περίπου 200γρ.

Για να πάρετε την ξυριστική μηχανή στα 10,68€, πατάτε στο μπανεράκι από κάτω και όταν σας ζητηθεί το κουπόνι, δίνεται το BGjune22. Πληρώνουμε πάντα με Paypal.

Google news

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Atlas VPN Wondershare WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram