Αυξάνεται ο χρόνος των βίντεο στο TikTok!

Μοίρασε την γνώση...

Κατ’ αρχάς, μας έχετε βρει στο TikTok!? Εάν όχι, τώρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία! Πατήστε στην εικόνα από κάτω και θα μεταφερθείτε στον λογαριασμό του site για να γραφτείτε!

Κάτι φαίνεται ν’ αλλάζει στην πολύ γνωστή εφαρμογή, ίσως στην προσπάθεια των δημιουργών της να μην μείνει πίσω από τον αντίπαλο που της προέκυψε από το Youtube. Σε ενημέρωση που είδα σήμερα το πρωί, μου αναφέρει ότι θα μπορώ πια ν’ ανεβάζω βίντεο με χρονική διάρκεια έως και 3 λεπτά!


Κανονικά η χρονική διάρκεια είναι 1 λεπτό και εάν προσπαθούσες ν’ ανεβάσεις μεγαλύτερο βίντεο, στο έκοβε. Σίγουρα μία θετική αντίδραση και κίνηση για τους εκατομμύρια χρήστες του.

Σας περιμένω όλους στο TikTok λοιπόν!


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com