Δείτε με αυτό το ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο, γιατί πραγματικά δεν μπορείτε να βάλετε τα windows 11 όταν κυκλοφορήσουν επίσημα!

Μοίρασε την γνώση...

Το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Windows 11 της Microsoft είναι η πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος σε μια δεκαετία που αυξάνει σημαντικά τις απαιτήσεις συστήματος. Δεν είναι μόνο ένα ή δύο πράγματα, όπως η ανάγκη περισσότερης μνήμης RAM ή χώρου αποθήκευσης (αν και χρειάζεστε περισσότερη μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης). Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι γενικές.

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια εφαρμογή που ονομάζεται PC Health, η οποία δεν ήταν πολύ καλή. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία από κάτω, στον υπολογιστή μου, μου λέει απλώς ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows 11. το γιατί όμως, δεν το λέει….!

Διαφήμιση

Ως αποτέλεσμα, πολλοί έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους στο διαδίκτυο. Εδώ να πω ότι ακόμα και η ενημερωμένη έκδοση που βγάλανε και καλά, εμένα μου δείχνει τα ίδια πράγματα με την εικόνα από πάνω! Ο Steve Dispensa της Microsoft κοινοποίησε στο Twitter ότι η εταιρεία εργάζεται για τη βελτίωση της εφαρμογής PC Health Check.

Google news

Μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται WhyNotWin11 στοχεύει στην επίλυση αυτού του προβλήματος και είναι διαθέσιμη στο GitHub. Αναλύει ποια μέρη του υπολογιστή σας είναι συμβατά με τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11 και ποια όχι. Σύμφωνα με το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, είναι στην πραγματικότητα στην έκδοση 2.1.0.0. Ο προγραμματιστής Robert C. Maehl έχει ωθήσει εννέα κυκλοφορίες κατά τη διάρκεια δύο ημερών. Την εφαρμογή την κατεβάζετε από εδώ:

Wondershare WW Cubot WW

 

WhyNotWin11

 

Όπως βλέπετε και στην εικόνα από πάνω, η αιτιολόγηση είναι πιο αναλυτική και δείχνει ακριβώς τι φταίει και τι πρέπει να ενεργοποιήσω στην προκειμένη περίπτωση.

Άλλα πράγματα που έχουν αυξηθεί είναι η απαίτηση CPU. Πρώτον, τα Windows 11 απαιτούν CPU 64-bit τώρα και πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο πυρήνες με τουλάχιστον ταχύτητα ρολογιού 1GHz. Αυτό όμως δεν φαίνεται να έχει σημασία, γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει μια λίστα CPU. Αυτή η λίστα εξαλείφει οτιδήποτε νωρίτερα από τα chip Intel 8ης γενιάς.


Μια άλλη νέα απαίτηση είναι το TPM 2.0, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας. Εάν λέει ότι δεν έχετε αυτό, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το BIOS εάν είναι ενεργοποιημένο.

Το WhyNotWin11 κατεβαίνει τη λίστα καθεμιάς από αυτές τις απαιτήσεις των Windows 11. Είναι σαφώς επισημασμένα ως κόκκινο εάν έχετε πρόβλημα και πράσινο αν δεν έχετε πρόβλημα. Όπως βλέπετε, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον επεξεργαστή που νόμιζα με την εφαρμογή της MS, αλλά με κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να ενεργοποιήσω….

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram