Δείτε πως μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε την κιτρινίλα από την θήκη του κινητού σας και να φαίνεται καινούργια!

Μοίρασε την γνώση...

Όταν αγοράζεις κινητό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να ακολουθήσει σε άμεσο χρόνο: θήκη. Ακριβώς επειδή το κινητό, βρίσκεται στα χέρια σου σχεδόν όλη μέρα, είναι πολύ εύκολο να του συμβεί κάτι. Δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία θα ξέρεις πόσο εύκολο είναι να σου πέσει η συσκευή από τα χέρια. Και, αν συμβεί αυτό και δεν υπάρχει κάποια ασπίδα προστασίας, εύκολα μπορεί να καταλήξεις με σπασμένη οθόνη ή άκρες πάνω στη συσκευή.

Μία από τις πιο διάσημες επιλογές για θήκες είναι αυτές που αποκαλούμε «διάφανες». Δεν έχουν κάποιο χρώμα πάνω τους επιτρέποντας έτσι να αναδειχτεί το χρώμα της συσκευής, οπότε είναι μία εύκολη λύση για όσους ψάχνουν «ασπίδα» για το κινητό αλλά αφήνοντάς το να αναδειχτεί.


Με τη χρήση και την πάροδο του χρόνου, όμως, αυτές οι θήκες έχουν την τάση να κιτρινίζουν, κάτι που το λες και αντιαισθητικό. Το θετικό είναι ότι υπάρχει τρόπος να την επαναφέρεις στην προηγούμενή της κατάσταση χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα υλικά.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό «InnoRative» και που θα το βρεις στη συνέχεια σού δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να το πετύχεις.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com