Διέρρευσε από την Microsoft(!?) τι θα δούμε σε μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 11!

Μοίρασε την γνώση...

Με τα Windows 11, η Microsoft έχει ενημερώσει τη διεπαφή χρήστη του Out Of Box Experience (OOBE) που εμφανίζεται όταν εκτελείτε καθαρή εγκατάσταση του συστήματος.

Δείτε πώς μοιάζει……


Χθες το βράδυ διέρρευσαν πάρα πολλά πράγματα για ένα λειτουργικό που επίσημα δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα η Microsoft και δεν ξέρουμε πότε θα το δούμε. Πάντως μέχρι στιγμής πως σας φαίνεται η διαδικασία εγκατάστασης?

Θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα με ότι άλλο μάθαμε για το νέο λειτουργικό της Microsoft!


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com