Έχασες την μπαταρία από το iPhone… Γιατί εξαφανίστηκε;;;

Μοίρασε την γνώση...

Αν έχετε iPhone, έχετε ενημερωθεί για το τελευταίο iOS (14.6) και κατά πάσα πιθανότητα προχωρήσατε στην εγκατάσταση του. Μετά, επίσης πιθανότατα διαπιστώσατε πως πρέπει να κυκλοφορείτε με έναν φορτιστή αγκαλιά, γιατί δεν ‘κρατάει’ η μπαταρία. Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο σε παλαιότερα μοντέλα -πρότερα του iPhone 11-, όπως διαπιστώθηκε από την ‘έκρηξη’ των απογοητευμένων χρηστών, στο Community Forum της εταιρίας και το Twitter.


Το κανάλι iAppleBytes στο YouTube έδειξε τις συνέπειες του iOS 14.6 σε διάφορες λειτουργίες και πολλά διαφορετικά μοντέλα από το iPhone SE έως το iPhone SE2020, πριν καταλήξει στο ότι τα αποτελέσματα ήταν τραγικά. Τα πέντε από τα 7 ‘έμειναν’ από μπαταρία μέσα σε πέντε ώρες. Τα δύο από τα πιο ‘παλιά’ ξέμειναν στις τρεις ώρες, όσες χρειάστηκε να περάσουν για να αδειάσει και η μπαταρία του SE2020.


Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι ενημερώνουν πως η μειωμένη ‘αντοχή’ της μπαταρίας, μετά ένα update δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο “αφού το iPhone πρέπει να εκτελέσει πολλές βασικές εργασίες, μετά τη νέα εγκατάσταση. Κάτι που επηρεάζει την μπαταρία για λίγες μέρες”. Μεταξύ αυτών που άλλαξαν με τo iOS 14.6 ήταν 40 θέματα ασφαλείας που υπήρχαν. Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόβλημα με την μπαταρία διήρκεσε περισσότερο. Και αυτό σήμαινε πως όντως, υπάρχει θέμα που δεν πρόκειται να λυθεί μόνο.

Τι μπορείτε να κάνετε;
Πηγαίνετε στα Settings, από εκεί στο Battery και μετά στο Battery Health. Θα δείτε πού πηγαίνει η ‘ενέργεια’ της μπαταρίας σας. Κάποιοι διαπίστωσαν πως ο ‘ένοχος’ ήταν το app του podcast που είχε ανανεωθεί εκ βάθρων. Το έσβησαν και ηρέμησαν. Αν χρειάζεστε podcast, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ‘τρίτο’. Πάντα βοηθά


✎ να ‘ρίχνετε’ τη φωτεινότητα της οθόνης σας,

✎ να μη φορτίζετε αν η μπαταρία είναι στο 80%

✎ να μην αφήνετε το κινητό να φορτίζει όλο το βράδυ

✎ να περιορίζετε -ή να μη χρησιμοποιείτε- το location

✎ να περιορίζετε τα notifications -με μήνυμα ή με δόνηση

H Αpple δεν προχώρησε σε κάποια επίσημη ανακοίνωση επί του μεγάλου θέματος που προέκυψε με τη ‘ζωή’ των μπαταριών των iPhones. Αυτό που έγινε ήταν η διαρροή του iPhone 13 Pro Max “που θα έχει και αναβάθμιση μπαταρίας”, όπως ανέφερε αυτός που αποκάλυψε την είδηση.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com