Έχεις Windows 7 και σκέφτεσαι να πας στα 11!? Τότε μάλλον θα το κάνεις τσάμπα όπως βλέπεις….!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως έχετε παρατηρήσει ήδη, μια μεγάλη έκδοση των Windows 11 μόλις διέρρευσε στο Διαδίκτυο που αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Έχουμε ήδη αρπάξει τις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες των Windows 11 για λήψη και χρήση τώρα εάν θέλετε. Ένα από τα πράγματα που ίσως αναρωτιέστε είναι αν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11 και φαίνεται ότι μπορεί να ισχύει. Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία δείχνουν ότι ακόμα κι αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε Windows 7 ή Windows 8.1, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 11 δωρεάν.


Όπως μπορείτε να δείτε στα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω, τα Windows 11 διαθέτουν κλειδιά διαμόρφωσης προϊόντος που προορίζονται να υποστηρίζουν τα Windows 7 και τα Windows 8.1. Υπάρχει επίσης ένα αρχείο για τα Windows 8, αλλά αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζεται. Θα πρέπει πρώτα να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 8.1 πριν από την αναβάθμιση σε Windows 11, όπως ακριβώς ήταν με τα Windows 10.

Δεν έχουμε επιχειρήσει οι ίδιοι τη διαδρομή αναβάθμισης, δεδομένου ότι η κατασκευή των Windows 11 διέρρευσε μόλις πριν από μερικές ώρες. Εν πάση περιπτώσει, αυτά τα νέα δεν πρέπει να εκπλήσσουν το γεγονός ότι τα Windows 11 είναι τελικά μια νέα εμφάνιση και αίσθηση για τα Windows 10. Έχουμε ακούσει για την οπτική ανανέωση του Sun Valley εδώ και αρκετό καιρό και περιμέναμε να είναι μέρος των Windows 10 στην αρχή. Τα Windows 11 φαίνεται να είναι απλά ένα νέο όνομα για την επερχόμενη ενημέρωση. Μπορείτε να δείτε ότι ο αριθμός έκδοσης για την έκδοση Windows 11 που διέρρευσε δεν είναι τόσο μακριά από τις εκδόσεις που δοκιμάζουν οι Insiders για τα Windows 10 μέχρι στιγμής. Πιθανότατα, η αναβάθμιση σε Windows 11 δεν θα είναι τόσο διαφορετική από μια ενημέρωση λειτουργιών για χρήστες των Windows 10 Σχεδόν όλοι όσοι χρησιμοποιούν ήδη Windows θα πρέπει επομένως να έχουν δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11.


Αυτό είναι φυσικό, δεδομένου ότι η Microsoft μιλάει συνεχώς για πόσες συσκευές τρέχουν τώρα τα Windows 10. Μόλις τον περασμένο μήνα στο Build, ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella επανέλαβε ότι το λειτουργικό σύστημα είναι τώρα σε 1.3 δισεκατομμύρια υπολογιστές. Θα ήταν πολύ λίγο λογικό για τη Microsoft να διαχωρίσει ξανά τη βάση χρήστη της.

Και ναι, μπορείτε ακόμα να κάνετε αναβάθμιση από τα Windows 7 και 8.1 σε Windows 10 δωρεάν τώρα εάν θέλετε. Ενώ η Microsoft αρχικά είπε ότι η δωρεάν διαδρομή αναβάθμισης θα διαρκούσε μόνο για ένα χρόνο, πάντα μπορούσατε να το κάνετε από την κυκλοφορία των Windows 10. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο δημιουργίας μέσων που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Microsoft αντί να χρησιμοποιήσετε το Windows Update.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com