Ένα μεγάλο smartphone θα είναι… O επόμενος υπολογιστής σου!?!?

Μοίρασε την γνώση...

Το επόμενο laptop σας θα είναι σαν smartphone- απλώς μεγαλύτερο, πιο ισχυρό και με περισσότερες δυνατότητες. Στην αγορά τεχνολογίας έχουμε μία πλήρη μεταστροφή της τάσης που επικράτησε για μία δεκαετία και κατά την οποία χρησιμοποιούσαμε τα κινητά μας τηλέφωνα για τα πάντα, καθώς αυτά πρόσφεραν ολοένα και περισσότερες όσο και ταχύτερες εφαρμογές. Τα laptop και οι άλλοι προσωπικοί υπολογιστές (PCs) είχαν μείνει πίσω.

Για καθημερινές λειτουργίες στο σπίτι και τη δουλειά, όπως το να σερφάρουμε στο Διαδίκτυο για ειδήσεις ή αγορές, να δούμε τα social media, να βγάλουμε φωτογραφίες, να μοιραστούμε αρχεία ή να στείλουμε email οι περισσότεροι προτιμούσαμε να χρησιμοποιούμε τους «υπερπολογιστές» που είχαμε στην τσέπη μας: δηλαδή το κινητό μας. Τα laptop είχαν επιβιώσει για πιο «βαριές» δουλειές που απαιτούν μεγαλύτερο πληκτρολόγιο και οθόνη. Καθώς όμως όγκος της εργασίας μας μεταφέρεται στο σπίτι, τα laptop γίνονται ολοένα και πιο απαραίτητα.


Οι πωλήσεις των προσωπικών υπολογιστών ήταν σε πτώση για μία δεκαετία, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας έκαναν άλμα 50%. Θέλοντας να εξασφαλίσουν ότι η άνοδος αυτή δεν θα είναι προσωρινή, φεύγοντας μαζί με την Covid, οι εταιρείες ετοιμάζουν τη νέα γενιά των laptop, που θα έχουν στοιχεία παρόμοια με εκείνα που κατέστησαν τα smartphone τόσο ελκυστικά. Θα είναι πιο ελαφριά, με αποσπώμενα πληκτρολογία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία, ώστε να μην χρειάζεται να είναι συνεχώς στην πρίζα. Η Apple είναι πρωτοπόρος σε αυτή τη διαδικασία, αλλά ακολουθούν και άλλες εταιρείες της αγοράς των PC, που μπαίνει μάλλον καθυστερημένα στον 21ο αιώνα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com