Ένα όχι και τόσο ελαφρύ αμάξι!

Μοίρασε την γνώση...

 

Από εδώ και στο εξής μπορούν όλοι να αγοράσουν τη λιμουζίνα του Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ενδιαφέρεται και για τα αυτοκίνητα και για τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία και έτσι μετά από δική του παρότρυνση και φυσικά με κρατικά κεφάλαια ιδρύθηκε η αυτοκινητοβιομηχανία Aurus, η οποία συνεργάστηκε με γνωστά μεγέθη του χώρου και εξέλιξε καταρχήν την κρατική λιμουζίνα των 7,0 τόνων -φυσικά με βαριά θωράκιση- που χρησιμοποιεί πλέον ο πρόεδρος της χώρας.

banner

Το Aurus Senat, όπως ονομάζεται παρουσιάστηκε με μεγαλοπρέπεια, στην έκθεση της Γενεύης το 2019, ενώ τώρα ξεκινά η παραγωγή των «πολιτικών» εκδόσεών της. Μάλιστα δεν είναι λίγοι όσοι τη θεωρούν αντίπαλο δέος και για τη Rolls Royce, με τις τιμές της να ξεκινούν από τις 200.000 ευρώ.

Το Senat είναι διαθέσιμο με ή χωρίς θωράκιση και με μικρό (3,30 μέτρα και επωνυμία S600) ή μεγάλο μεταξόνιο (4,30 μέτρα και αντίστοιχα L700), ενώ συνολικά φτάνουν τα 5,63 και 6,63 μέτρα αντίστοιχα.

Google news

Στάνταρ σε κάθε περίπτωση είναι η τετρακίνηση με Torque Vectoring, ενώ το σύστημα πρόωσης είναι υβριδικό. Ο V8 των 4.400 κυβικών αποδίδει με τη βοήθεια δύο turbo 598 ίππους και 880 Nm, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας προέρχεται από τη ρωσική Kalaschnikow (δεν έχει σχέση με το AK47 Kalaschnikov)

ZTE Many GEOs AliExpress WW

Το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων έχει εξελιχθεί από την ίδια την Aurus, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ ώρα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει προβλεφθεί κάποια ηλεκτρική έκδοση. Τουλάχιστον για την αγορά της Ρωσίας

Το εσωτερικό είναι φυσικά πολυτελέστατο, τα όργανα ψηφιακά, υπάρχουν όλες οι ευκολίες που περιμένει κανείς από ένα τέτοιο αυτοκίνητο, καθώς και οθόνες προκειμένου οι επιβαίνοντες να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους. Φυσικά δεν λείπει ούτε το ψυχόμενο μπαρ ούτε και τα τραπεζάκια.


Η πλευρά τη Aurus πάντως έχει δηλώσει πως το 70% των Senat προορίζεται για εξαγωγές.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


πηγη


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram