Ένας αστροφυσικός αποδομεί τα stunts του Fast and Furious 9!

Τα Fast and Furious αναμφίβολα αποτελούν ταινίες που περιέχουν εντυπωσιακά stunts. Και εδώ αναλύουμε τους λόγους που ορισμένα από αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Το IGN, ένα κανάλι στο YouTube για gaming και άλλο ψυχαγωγικό περιεχόμενο, αποφάσισε να ασχοληθεί με το F9, την τελευταία ταινία της σειράς Fast and Furious. Φώναξε λοιπόν τον Aaron White, έναν αστροφυσικό από το California Academy of Sciences και είπαν να αναλύσουν μερικά από τα πιο παλαβά σκηνικά που θα δούνε όσοι επιλέξουν να επισκεφτούν κάποια κινηματογραφική αίθουσα, αυτό το καλοκαίρι.

Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε εξαρχής πως το video που ακολουθεί δεν αναλύει όλα τα stunts που υπάρχουν παρά μόνο μία σειρά «μαγικών» που γίνονται με τη χρήση ενός κινητού ηλεκτρομαγνήτη. Αυτά ακριβώς είναι που σχολιάζει ο οικοδεσπότης μας, με αρκετά εύστοχο τρόπο. Ακόμα και για όσους δεν γνωρίζουν τα βασικά από φυσική και ηλεκτρομαγνητισμό, ο White τα εξηγεί αρκετά απλά, ώστε να μην υπάρξουν κενά και παρανοήσεις.

Όπως θα δείτε και στις εν λόγω σκηνές, οι πρωταγωνιστές της ταινίας καταφέρνουν να μαγνητίζουν αυτοκίνητα, να τα απωθούν, ακόμα και να εστιάζουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση!

Για όσους τώρα γνωρίζετε φυσική, να είσαστε σίγουροι πως τα εννέα λεπτά που ακολουθούν θα τα βρείτε πιο απολαυστικά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο YouTube αυτές τις μέρες.

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


πηγη

Μοίρασε την γνώση...

Written by