Έρχεται νέα γενιά airpods!!!

Μοίρασε την γνώση...

Ενημέρωση για τα air pods…

Η Apple Inc. ετοιμάζει μια ανανέωση των αρχικών της AirPods για αυτό το έτος και μια δεύτερη γενιά των AirPods Pro για το επόμενο έτος, σύμφωνα με κάποιες φήμες που κυκλοφορούν.

Αυτή θα είναι η πρώτη ενημέρωση στα AirPods από τον Μάρτιο του 2019 και θα προσθέσει μια νέα σχεδίαση που αντικατοπτρίζει κυρίως αυτή του AirPods Pro. Τα ακουστικά θα έρθουν με μια νέα θήκη. Τα AirPods Pro που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο θα είναι η πρώτη αλλαγή σε αυτό το προϊόν από τον Οκτώβριο του 2019 και θα περιλαμβάνει ενημερωμένους αισθητήρες κίνησης με έμφαση στην παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, ανέφεραν οι άνθρωπο που γνωρίζουν περισσότερα ζητώντας να μην κατονομαστούν επειδή τα σχέδια είναι ιδιωτικά.


Η Apple στόχευε στο παρελθόν να κυκλοφορήσει από φέτος τα νέα AirPods Pro, ανέφερε το Bloomberg News το 2020. Η ενημέρωση της σειράς ασύρματων ακουστικών θα ενισχύσει το τμήμα των wearables, οικιακών και αξεσουάρ της εταιρείας, το οποίο έχει αναπτυχθεί ραγδαία και τώρα αντιπροσωπεύει περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα, υπερβαίνοντας το 10% των συνολικών πωλήσεων.

Η τελευταία hardware-εισαγωγή που σχετίζεται με τα AirPods από την Apple ήταν τα ακουστικά AirPods Max το Δεκέμβριο. Αυτό το ζευγάρι ακουστικών που κοστίζει $ 549 δέχτηκε κακές κριτικές για τα σφάλματα και την υψηλή τιμή του, αλλά επαίνους για τα υλικά και τον ήχο του. Η Apple δεν εργάζεται επί του παρόντος για τη δεύτερη γενιά των AirPods Max, αν και έχει συζητήσει για την κυκλοφορία πρόσθετων χρωματικών παραλλαγών στο μέλλον.


  • Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής αυτού του τμήματος, η Apple ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός ηχείου HomePod με ενσωματωμένη οθόνη, καθώς και μια συσκευή που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός HomePod, κάμερας FaceTime και Apple TV, αναφέρει το Bloomberg News. Ο ανταγωνισμός στην αγορά των ηχείων με οθόνες είναι ήδη πολύ διαδεδομένος. Η Apple κυκλοφόρησε ένα μίνι ηχείο HomePod πέρυσι και έκανε μια μικρή ενημέρωση στο αποκωδικοποιητή Apple TV τον περασμένο μήνα.

Για τα νέα AirPods Pro, η Apple έχει δοκιμάσει ένα μικρότερο σχέδιο που εξαλείφει τα stems. Αυτή η εμφάνιση θα κάνει το ντεμπούτο της στα νέα ασύρματα ακουστικά με το brand Beats τα οποία πρόκειται να ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

πηγη


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com