Έρχονται τελικά τα Windows 11 με την επόμενη ενημέρωση!?

Μοίρασε την γνώση...

Φαίνεται ότι το όνομα της επόμενης γενιάς των Windows ενδέχεται να είναι «Windows (10) + κάτι» και «Windows 11.»

Το 2015, η ηγεσία της Microsoft δήλωσε ότι τα Windows 10 θα είναι η τελική κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος και ότι δεν θα υπάρχουν Windows 11 ή Windows 12. Αντί να κυκλοφορήσει διαφορετικές εκδόσεις του επιτραπέζιου λειτουργικού της συστήματος, η Microsoft δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εκδόσεις των Windows .

Διαφήμιση

Τότε, ο επικεφαλής των Windows της Microsoft, Terry Myerson, εξήγησε ότι δεν σκοπεύουν να δημιουργήσουν Windows με αυξανόμενο νούμερο και τα νέα Windows θα παραμείνουν Windows 10. Η Microsoft καλεί αυτήν την προσέγγιση «Windows ως υπηρεσία» και η παλιά ηγεσία που υποσχέθηκε ότι πιθανώς δεν θα είναι Windows 11 καθόλου.

Google news

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Microsoft παρέχει τακτικές βελτιώσεις στα Windows 10 μέσω ενημερώσεων λογισμικού. Υπήρξαν αρκετές ετήσιες ενημερώσεις που προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες στα Windows χωρίς να αλλάξουν το όνομα, αλλά αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει.

Govee Many GEOs Hekka

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η Microsoft εργάζεται σε λειτουργικό σύστημα επόμενης γενιάς και πρόκειται να είναι μια από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις. Ορισμένοι έχουν υποθέσει ότι θα ονομάζεται Windows 11.

Η Microsoft έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση των Windows για τις 24 Ιουνίου, όπου αναμένουμε από τον γίγαντα του λογισμικού να ξεκινήσει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της επιφάνειας εργασίας της. Η Microsoft αναφέρεται στην επαναληπτική πλατφόρμα της επιφάνειας εργασίας ως «επόμενη γενιά Windows», αλλά το όνομα της αγοράς θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Η Microsoft αφήνει υποδείξεις για τα Windows 11

Εάν παρακολουθείτε προσεκτικά τις ειδήσεις, τότε γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχει πιθανότητα η επόμενη γενιά των Windows να ονομάζεται “Windows 11”.

Ενώ έχουμε μόνο τρεις εβδομάδες για να περιμένουμε, καθώς η εταιρεία θα αποκαλύψει το όνομα και τις δυνατότητες της “επόμενης γενιάς των Windows”, είναι πάντα διασκεδαστικό να υποθέτουμε.

Windows event

Αν κοιτάξετε προσεκτικά το teaser που δημοσιεύτηκε παραπάνω, φαίνεται να υπάρχει ένα νέο λογότυπο των Windows και η σκιά του δημιουργεί ένα περίγραμμα που δείχνει το “11”.

Η σύγκριση των δύο διαφορετικών φωτογραφιών δείχνει ότι η εταιρεία αγνόησε σκόπιμα τις οριζόντιες ράβδους

Η ομάδα σχεδιασμού της Microsoft έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν παρόμοιο έργο τέχνης για να γιορτάσει την 25η επέτειο. Ωστόσο, για το teaser συμβάντων των Windows, το φως που έρχεται μέσα από το παράθυρο σχηματίζει δύο γραμμές και η οριζόντια γραμμή δεν υπάρχει.

Το στιγμιότυπο οθόνης στην αριστερή πλευρά δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο στο Instagram από τη Microsoft και έχει οριζόντιες γραμμές. Αυτό υποδηλώνει ότι η Microsoft έχει αφαιρέσει σκόπιμα τις οριζόντιες γραμμές για να μοιάζει με “Windows 11”.

Παρομοίως, η εκδήλωση ξεκινά από ένα ασυνήθιστο 11 π.μ. ET, το οποίο υποδεικνύει και πάλι τη δυνατότητα «Windows 11».

Ενώ η ενημέρωση του Sun Valley πρόκειται να είναι μια μεγάλη αναβάθμιση, θα εξακολουθεί να θεωρείται άλλη μία έκδοση των Windows 10. Εάν η Microsoft θέλει να κάνει πολλά από την επόμενη ενημέρωση των Windows, πρέπει να προχωρήσει από τη γενική επωνυμία για ενημερώσεις των Windows 10 .

Μια νέα έκδοση των Windows

Τα στελέχη της Microsoft τροφοδοτούν επίσης τις θεωρίες συνωμοσίας με ασαφή πειράγματα στο Twitter. Για παράδειγμα, ένα tweet από τον Yusuf Mehdi, VP της Modern Life, Search & Devices Group στη Microsoft, δηλώνει: Έχω να είμαι τόσο ενθουσιασμένος για μια νέα έκδοση των Windows, από τα Windows 95! ”

Διαρροές υπαινίσσεται στα Windows 11

Νωρίτερα σήμερα, ο διάσημος και αξιόπιστος δημοσιογράφος Evan Blass πρότεινε επίσης ότι η επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα μπορούσε να ονομαστεί “Windows 11”.

Φυσικά, υπάρχει επίσης η πιθανότητα η Microsoft να χρησιμοποιήσει απλώς το απλό όνομα «Windows» σε συνδυασμό με ένα φανταχτερό όνομα όπως το Creators Update και να αφαιρέσει εντελώς την αρίθμηση.

Τι να περιμένετε στην ενημέρωση “Sun Valley” των Windows 11

Το Sun Valley Update ή τα Windows 11 πρόκειται να είναι μια μεγάλη ενημέρωση με πρωτοποριακές αλλαγές. Αυτό περιλαμβάνει ένα νέο μενού έναρξης, κέντρο δράσης, γραμμή εργασιών, εγγενείς εφαρμογές, νέα εφαρμογή ρυθμίσεων και στρογγυλεμένες γωνίες.

Στην πραγματικότητα, μια νέα διαρροή χθες αποκάλυψε ότι η Microsoft έχει ήδη δοκιμάσει τα Edge, Teams και Outlook με στρογγυλεμένες γωνίες στα Windows.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με τις νέες δυνατότητες που έρχονται στα Windows και τον τρόπο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση στους υπάρχοντες πελάτες.

Εάν τα Windows 11 είναι πραγματικά και εισάγεται ένα νέο λειτουργικό σύστημα, θα είναι μια δωρεάν αναβάθμιση για όλους; Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram