Εσείς ακούσατε τον καινούργιο ήχο εκκίνησης των Windows 11!? Για ακούστε τον…..!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft επιστρέφει ξανά με τα Windows 11. Σε ένα νέο βίντεο στο YouTube, ο γίγαντας του λογισμικού δημοσίευσε μια συλλογή 11 λεπτών (ahem) ήχων εκκίνησης από διάφορες εκδόσεις των Windows. Όλοι τους επιβραδύνθηκαν κατά 4.000 τοις εκατό και η Microsoft το τοποθετεί ως χαλαρωτικό βίντεο για όσους είναι πολύ ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση των Windows στις 24 Ιουνίου.

“Αντιμετωπίζετε προβλήματα χαλάρωσης επειδή είστε πολύ ενθουσιασμένοι για το Microsoft Event 24 Ιουνίου;” ρωτάει τη λεζάντα του YouTube. “Κάντε μια αργή διαδρομή κάτω από τη λωρίδα μνήμης με τα Windows 95, XP και 7 ήχοι εκκίνησης επιβραδύνθηκαν σε 4.000 τοις εκατό μειωμένη ταχύτητα.


Νομίζω ότι πρόκειται για ένα νέο ήχο εκκίνησης για τα Windows 11, ή όποια και αν είναι η επόμενη έκδοση των Windows. Η Microsoft μας ετοιμάζει για «μια νέα έκδοση των Windows» και έχει αρχίσει να μας δείχνει μια σειρά από υποδείξεις ότι στην πραγματικότητα θα μπορούσε να ονομαστεί Windows 11.

Η Microsoft αφήνει υποδείξεις για τα Windows 11

Εάν παρακολουθείτε προσεκτικά τις ειδήσεις, τότε γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχει πιθανότητα η επόμενη γενιά των Windows να ονομάζεται “Windows 11”.


Ενώ έχουμε μόνο τρεις εβδομάδες για να περιμένουμε, καθώς η εταιρεία θα αποκαλύψει το όνομα και τις δυνατότητες της “επόμενης γενιάς των Windows”, είναι πάντα διασκεδαστικό να υποθέτουμε.

Windows event

Αν κοιτάξετε προσεκτικά το teaser που δημοσιεύτηκε παραπάνω, φαίνεται να υπάρχει ένα νέο λογότυπο των Windows και η σκιά του δημιουργεί ένα περίγραμμα που δείχνει το “11”.

Η σύγκριση των δύο διαφορετικών φωτογραφιών δείχνει ότι η εταιρεία αγνόησε σκόπιμα τις οριζόντιες ράβδους

Η ομάδα σχεδιασμού της Microsoft έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν παρόμοιο έργο τέχνης για να γιορτάσει την 25η επέτειο. Ωστόσο, για το teaser συμβάντων των Windows, το φως που έρχεται μέσα από το παράθυρο σχηματίζει δύο γραμμές και η οριζόντια γραμμή δεν υπάρχει.

Το στιγμιότυπο οθόνης στην αριστερή πλευρά δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο στο Instagram από τη Microsoft και έχει οριζόντιες γραμμές. Αυτό υποδηλώνει ότι η Microsoft έχει αφαιρέσει σκόπιμα τις οριζόντιες γραμμές για να μοιάζει με “Windows 11”.

Παρομοίως, η εκδήλωση ξεκινά από ένα ασυνήθιστο 11 π.μ. ET, το οποίο υποδεικνύει και πάλι τη δυνατότητα «Windows 11».

Ενώ η ενημέρωση του Sun Valley πρόκειται να είναι μια μεγάλη αναβάθμιση, θα εξακολουθεί να θεωρείται άλλη μία έκδοση των Windows 10. Εάν η Microsoft θέλει να κάνει πολλά από την επόμενη ενημέρωση των Windows, πρέπει να προχωρήσει από τη γενική επωνυμία για ενημερώσεις των Windows 10 .

Μια νέα έκδοση των Windows

Τα στελέχη της Microsoft τροφοδοτούν επίσης τις θεωρίες συνωμοσίας με ασαφή πειράγματα στο Twitter. Για παράδειγμα, ένα tweet από τον Yusuf Mehdi, VP της Modern Life, Search & Devices Group στη Microsoft, δηλώνει: Έχω να είμαι τόσο ενθουσιασμένος για μια νέα έκδοση των Windows, από τα Windows 95! ”

Διαρροές υπαινίσσεται στα Windows 11

Νωρίτερα σήμερα, ο διάσημος και αξιόπιστος δημοσιογράφος Evan Blass πρότεινε επίσης ότι η επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα μπορούσε να ονομαστεί “Windows 11”.

Φυσικά, υπάρχει επίσης η πιθανότητα η Microsoft να χρησιμοποιήσει απλώς το απλό όνομα «Windows» σε συνδυασμό με ένα φανταχτερό όνομα όπως το Creators Update και να αφαιρέσει εντελώς την αρίθμηση.

Τι να περιμένετε στην ενημέρωση “Sun Valley” των Windows 11

Το Sun Valley Update ή τα Windows 11 πρόκειται να είναι μια μεγάλη ενημέρωση με πρωτοποριακές αλλαγές. Αυτό περιλαμβάνει ένα νέο μενού έναρξης, κέντρο δράσης, γραμμή εργασιών, εγγενείς εφαρμογές, νέα εφαρμογή ρυθμίσεων και στρογγυλεμένες γωνίες.

Στην πραγματικότητα, μια νέα διαρροή χθες αποκάλυψε ότι η Microsoft έχει ήδη δοκιμάσει τα Edge, Teams και Outlook με στρογγυλεμένες γωνίες στα Windows.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με τις νέες δυνατότητες που έρχονται στα Windows και τον τρόπο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση στους υπάρχοντες πελάτες.

Εάν τα Windows 11 είναι πραγματικά και εισάγεται ένα νέο λειτουργικό σύστημα, θα είναι μια δωρεάν αναβάθμιση για όλους; Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Ακούστε τους ήχους χαλάρωσης όπως τους ονομάζει η Microsoft και στο τέλος σας έχει μία έκπληξη….! Εν αναμονή της νέας έκδοσης.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com