Ετοιμαστείτε να δείτε πλήρως αυτόνομα οχήματα το 2025 από την Huawei!

Μοίρασε την γνώση...

Φιλόδοξους στόχους για τα αυτόνομα οχήματα έχει η Huawei, παρά το γεγονός ότι η δραστηριότητά της στο συγκεκριμένο πεδίο δεν μετράει παρά μόνο μερικούς μήνες. Άλλωστε, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν, ο κινεζικός κολοσσός ήταν πάντα επιθετικός σε όποιο νέο τομέα δραστηριοποιούνταν.

Έτσι, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του τομέα έξυπνων οχημάτων της εταιρείας, στόχος της Huawei είναι μέχρι το 2025 να έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας αυτόνομων οχημάτων.


Τα έξυπνα και αυτόνομα οχήματα αποτελούν το νέο Ελ Ντοράντο για την κινεζική εταιρεία, μετά τους αμερικανικές κυρώσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει ένα τεράστιο μερίδιο από την παγκόσμια αγορά των smartphones. Με την αλλαγή κατεύθυνσης που επιχειρεί εδώ και μερικούς μήνες η Huawei επιχειρεί να δηλώσει παρόν σε ένα κλάδο με υψηλές προοπτικές και με την ίδια να έχει μια σημαντική προίκα που δεν είναι άλλη από την τεχνογνωσία της στο 5G, που αποτελεί μια σημαντική παράμετρο για τη λειτουργία των αυτόνομων οχημάτων.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com