Ετοιμαστείτε να δείτε την λειτουργία Fitness + Audio Meditations στο Apple Watch και το μάθαμε κατά λάθος από την ίδια την Apple!

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple θέλει να προσθέσει την λειτουργία Fitness + Audio Meditations στην εφαρμογή Apple Watch Mindfulness, σύμφωνα με μια εικόνα που αφαιρέθηκε από το WWDC.

Το βίντεο της Apple Platforms State of the Union παρουσίασε μια σύντομη εικόνα μιας συλλογής συσκευών που εκτελούν διάφορα νέα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας και το Apple Watch σε αυτήν την εικόνα έδειξε την εφαρμογή Mindfulness με τη λειτουργία Fitness + Audio Meditations.


Η Apple, όταν το πήρε χαμπάρι, προσπάθησε να αποκρύψει τα σχέδιά της για την λειτουργία Fitness + Audio Meditations ανεβάζοντας ένα εντελώς νέο βίντεο Platforms State of the Union που αφαιρεί την εντυπωσιακή εικόνα, αντικαθιστώντας την με μια γενική εικόνα της εφαρμογής Mindfulness. Οι MacRumors μπόρεσαν να επαληθεύσουν ότι η Apple αποκάλυψε τη δυνατότητα στο αρχικό βίντεο.

Τη στιγμή της σύνταξης, η Apple έχει διατηρήσει το πρωτότυπο βίντεο με την εικόνα που δείχνει το Fitness + Audio Meditations ζωντανά για την αμερικανική έκδοση νοηματικής γλώσσας της πλατφόρμας της Ένωσης.


Η Apple προσφέρει ήδη μια εμπειρία Fitness + αποκλειστικής παρακολούθησης της Apple στο “Time to Walk”. Το Time to Walk είναι μια λειτουργία του Apple Watch για συνδρομητές της Apple Fitness +, που παίζει ηχητικές ιστορίες από άτομα με επιρροή, ενώ ολοκληρώνει μια προπόνηση με τα πόδια. Το Fitness + Audio Meditations φαίνεται να είναι η επόμενη εμπειρία ήχου Apple Watch Fitness +.

Το Fitness + Audio Meditations μπορεί να επιτρέψει στην Apple να αρχίσει να ανταγωνίζεται με δημοφιλείς υπάρχουσες εφαρμογές διαλογισμού καθοδήγησης όπως το Headspace και θα μπορούσε να βοηθήσει τους χρήστες να μάθουν να διαλογίζονται μέσω προφορικών οδηγιών και ήχου.

Στο watchOS 8, η Apple έχει μετονομάσει την εφαρμογή Breathe “Mindfulness”, εστιάζοντας ξανά σε σύντομες πρακτικές διαλογισμού, συμβουλές και προκλητικά θέματα. Η εφαρμογή έχει αναθεωρηθεί με νέες κινούμενες εικόνες και οπτικοποιήσεις, μια νέα οθόνη σύνοψης και άλλες γενικές βελτιώσεις.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η Apple προσπάθησε βιαστικά να αφαιρέσει την πρώτη ματιά στο Fitness + Audio Meditations, είναι πιθανό η λειτουργία να διατηρηθεί για επίσημη ανακοίνωση αργότερα, ίσως πριν από τη δημόσια κυκλοφορία του watchOS 8.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com