Η εφαρμογή Android Messages προσφέρει τώρα κρυπτογράφηση από άκρη σε άκρη!

Μοίρασε την γνώση...

Μαζί με μια σειρά από νέες λειτουργίες σε αρκετές περιοχές του Android, η Google ενεργοποιεί επιτέλους την κρυπτογράφηση end-to-end (E2EE) για όλους στην εφαρμογή Messages. Οι δοκιμαστές beta έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μηνύματα E2EE από τον Νοέμβριο.

Το E2EE στα Μηνύματα διατίθεται προς το παρόν μόνο σε συνομιλίες one-on-one και όχι σε ομαδικές συζητήσεις. Και οι δύο συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ενεργοποιημένες τις δυνατότητες συνομιλίας RCS για να το χρησιμοποιήσουν. Θα γνωρίζετε εάν ένα μήνυμα που πρόκειται να στείλετε θα κρυπτογραφηθεί εάν δείτε ένα εικονίδιο κλειδώματος στο κουμπί αποστολής. Στη συνέχεια, θα είναι πιο δύσκολο για τα αδιάκριτα μάτια να παρακολουθούν τα μηνύματά σας.


Η λειτουργία E2EE κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα ως ενημέρωση Android, μαζί με τα μηνύματα με αστέρι (ή καρφιτσωμένα) μηνύματα και τη διαθεσιμότητα ενός συστήματος ειδοποίησης για σεισμό σε περισσότερες χώρες. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης νέες δυνατότητες emoji, Assistant, Android Auto και Voice Access.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com