Η Microsoft μόλις μας ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει τα Windows 10 το 2025!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 10 το 2025. Το ενημερωμένο ενημερωτικό δελτίο του κύκλου ζωής των Windows της εταιρείας αναφέρει ότι η εταιρεία θα σταματήσει την υποστήριξη για τα Windows 10 Home, Pro, Pro for Workstations και Pro Education στις 14 Οκτωβρίου 2025. Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνολογικός γίγαντας που εδρεύει στις ΗΠΑ δεν θα κυκλοφορήσει πλέον ενημερώσεις και διορθώσεις ασφαλείας μετά την ημερομηνία αυτή.

Όταν η Microsoft ξεκίνησε τα Windows 10, είπε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία έκδοση των Windows. Ωστόσο, το πρόσφατο teaser της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τα Windows 11 έως το τέλος αυτού του μήνα. Έχει αναφέρει ένα νέο συμβάν στον ιστότοπό του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου. Στην εκδήλωση, η εταιρεία θα επισημάνει όλα όσα έρχονται «επόμενα για Windows».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. IST. Η Microsoft επιβεβαίωσε αυτά τα νέα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter. Στην εκδήλωση Microsoft Build 2021, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Satya Nadella επιβεβαίωσε ότι η επόμενη γενιά ενημέρωση των Windows θα είναι η πιο σημαντική από την τελευταία δεκαετία.

«Σύντομα θα μοιραστούμε μία από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις στα Windows της τελευταίας δεκαετίας για να ξεκλειδώσουμε μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες για προγραμματιστές και δημιουργούς. Το φιλοξένησα τους τελευταίους μήνες και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για την επόμενη γενιά των Windows », δήλωσε η Nadella. Τα Windows 11 λέγεται ότι λαμβάνουν μια σημαντική αναθεώρηση διεπαφής χρήστη.

Όσον αφορά τη συνταξιοδότηση των Windows 10, φαίνεται ότι αυτή η έκδοση των Windows μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το 2025, καθώς οι άνθρωποι χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να κάνουν αναβάθμιση από τα Windows 7. Η Microsoft πιθανότατα θα δώσει επιπλέον χρόνο στους χρήστες να μεταναστεύσουν στο νέο λειτουργικό σύστημα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com