Η Nvidia θα εγκαταλείψει την υποστήριξη των driver της σε Windows 7 και 8 τον Οκτώβριο!

Μοίρασε την γνώση...

Η Nvidia σχεδιάζει να εγκαταλείψει την υποστήριξη για τα Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1 αργότερα φέτος. Τα προγράμματα οδήγησης Nvidia θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα για τα Windows 10 τον Οκτώβριο, με μόνο κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας διαθέσιμες στα Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1 έως τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η Microsoft έχει ήδη εγκαταλείψει την υποστήριξη για τα Windows 7 και τα Windows 8, και ακόμη και η εκτεταμένη υποστήριξη για τα Windows 8.1 θα λήξει τον Ιανουάριο του 2023. «Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας GeForce έχουν μεταναστεύσει στο λειτουργικό σύστημα Windows 10», αναφέρει μια σημείωση υποστήριξης από τη Nvidia. “Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι κάτοχοι GeForce θα βιώσουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, υποστήριξη και λειτουργικότητα, η Nvidia θα επικεντρωθεί τώρα στο λειτουργικό σύστημα των Windows 10.”


Υπάρχουν τώρα 1,3 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές Windows 10, αλλά τα Windows 7 εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε πολλά μέρη του κόσμου. Το Statcounter εκτιμά ότι τα Windows 7 εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν το 15% όλων των εκδόσεων των Windows. Ωστόσο, τα Windows 10 κυριαρχούν στη χρήση του Steam, αποτελώντας σχεδόν το 93% με τα Windows 7 σε λιγότερο από 2 τοις εκατό. Η Microsoft αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των Windows, πιθανότατα να ονομάζεται Windows 11, τον Οκτώβριο.

Ο τελευταίος οδηγός της Nvidia που υποστηρίζει επίσημα αυτές τις παλιές εκδόσεις των Windows θα είναι διαθέσιμος στις 31 Αυγούστου, με την κυκλοφορία της 4ης Οκτωβρίου να είναι η πρώτη που θα υποστηρίζει μόνο τα Windows 10.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com