Η POCO κυκλοφορεί χειροκίνητη επιδιόρθωση για το ζήτημα της κάμερας στα POCO X2! Τι να κάνετε!

Υπήρξαν πολλές καταγγελίες από τους ιδιοκτήτες του POCO X2 σχετικά με την πίσω κάμερα. Ο κατασκευαστής ανακοίνωσε τώρα έναν τρόπο για τους χρήστες να επιδιορθώσουν οι ίδιοι το ζήτημα.

Σε μια δήλωση τύπου που κοινοποιήθηκε στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός POCO India ανέφερε ότι το ζήτημα της κάμερας έχει αναφερθεί από λιγότερο από 0,2% του συνολικού πληθυσμού. Παρ ‘όλα αυτά, ζητούν συγγνώμη από τους πληγέντες. Ακολουθεί η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα:

Καθαρισμός δεδομένων εφαρμογής κάμερας – για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Αναζήτηση Διαχείριση εφαρμογών> Αναζήτηση κάμερας> Εκκαθάριση δεδομένων> Εκκαθάριση όλων των δεδομένων
Επανεκκινήστε το τηλέφωνο
Ελέγξτε εάν η κάμερα λειτουργεί

Η λύση ενδέχεται να μην λειτουργεί για όλους και η POCO το γνωρίζει γι ‘αυτό ζήτησε από εκείνους που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το ζήτημα να το αναφέρουν στην εφαρμογή Υπηρεσίες και σχόλια και να ανεβάσουν τα αρχεία καταγραφής συσκευών στην ενότητα της κάμερας. Η εφαρμογή “Υπηρεσίες και σχόλια” συγκαταλέγεται μεταξύ των προεγκατεστημένων εφαρμογών και μπορεί να βρεθεί στο συρτάρι εφαρμογών.

Αφού γίνει αυτό, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης ή την υποστήριξη POCO India με το αναγνωριστικό που δημιουργήθηκε από τα σχόλια που έλαβαν από την εφαρμογή Feedback and Services. Ο κατασκευαστής συμβουλεύει επίσης οι χρήστες να κλείνουν ραντεβού πριν επισκεφθούν ένα κέντρο σέρβις. Τα στελέχη στο κέντρο θα μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα της κάμερας για τον επηρεαζόμενο χρήστη.

Η POCO αποκάλυψε επίσης στο σημείωμα ότι μερικοί χρήστες προσπάθησαν σκόπιμα να πάνε και να ζητήσουν να τους φτιάξουν την κάμερα, για να λάβουν μια μονάδα αντικατάστασης δωρεάν. Λέει ότι αυτό επηρεάζει την ικανότητά της να παρέχει υποστήριξη σε πραγματικά επηρεαζόμενους πελάτες.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα