Η WIND προχωράει σε αλλαγή τιμών σε καρτοκινητά προγράμματα και συμβόλαια! Πως διαμορφώνονται τώρα.

Μοίρασε την γνώση...

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει για τους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και Q την επέκταση bonus υπηρεσιών καρτοκινητής έως 31 Ιουλίου 2021 και την κατάργηση προπληρωμένων πακέτων για νέες ενεργοποιήσεις και κατάργηση υπηρεσιών από 1 Ιουνίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώνεται η επέκταση των παρακάτω bonus έως 31 Ιουλίου 2021 για συνδρομητές Q:


 • 5GB δωρεάν με διάρκεια 7 ημέρες και κατανάλωση ανά KB κατά την πρώτη είσοδο στη mobile εφαρμογή myQ
 • 1GB δωρεάν για 30 ημέρες, το οποίο προσφέρεται κατά την 1η ανανέωση του μήνα από 10€ και άνω μέσα από το myQ.gr /myQapp με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή PayPal
 • 1,5GB δωρεάν μέσω myq.gr/myQpp κατά την ενεργοποίηση του πακέτου με την ονομασία ‘Data Star’ το οποίο προσφέρει 1,5GB με χρέωση 8,5€

Ανακοινώνεται επίσης η επέκταση των παρακάτω bonus έως 31 Ιουλίου 2021 για συνδρομητές F2G:

 • του bonus για online ανανεώσεις χρόνου ομιλίας από 12€. Πιο συγκεκριμένα bonus 600ΜΒ με διάρκεια 15 μέρες, για ανανέωση 12€ – 14€, bonus 2GΒ με διάρκεια 15 μέρες, για ανανέωση 15€ κι άνω
 • 5GB δωρεάν με διάρκεια 7 ημέρες κατά την πρώτη νέα είσοδο στο myF2G app και εφόσον έχει προηγηθεί μία ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες
 • του bonus Log & Win που αποδίδει κάθε 7 ημέρες δωρεάν 150ΜΒ ή 20 λεπτά προς όλα τα δίκτυα ή 60 λεπτά προς WIND/Q ή 20 SMS προς όλους ή 60 SMS προς WIND/Q, με διάρκεια 7 ημέρες, μέσα από το myF2G app ή το myF2G.gr εφόσον έχει πραγματοποιηθεί μία ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες

Επιπλέον από 1η Ιουνίου 2021 ανακοινώνεται ο τερματισμός των εμπορικής διάθεσης των παρακάτω προπληρωμένων πακέτων καρτοκινητής για συνδρομητές F2G & Q.


 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 200 λεπτά προς Κύπρο και κόστος 7,06€
 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 90 λεπτά προς Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία με κόστος 7,06€
 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 45 λεπτά προς Συρία με κόστος 5,30€
 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 240 λεπτά προς ΗΠΑ και Καναδά με κόστος 7,06€
 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 110 λεπτά προς Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία με κόστος 7,06€
 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 100 λεπτά προς Σκανδιναβικές χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Δανία) με κόστος 5,30€
 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 40 λεπτά προς Τουρκία με κόστος 5,30€
 • Το πακέτο εξωτερικού που προσφέρει 140 λεπτά προς Πολωνία με κόστος 7,06€
 • Το πακέτο που προσφέρει 5000’ WIND & Q για τη νύχτα από 22.00-08.00 με κόστος 5€
 • Το πακέτο Blender #3 με 500 λεπτά προς όλους ή 150 sms προς όλους ή 1,5GB με κόστος 12€ για συνδρομητές F2G
 • Το bonus 100 λεπτά προς Wind/Q με διάρκεια 30 ημέρες του πακέτου Τalk To All & Data για συνδρομητές F2G
 • Το bonus 100 λεπτά προς WIND/Q & 415 SMS προς WIND/Q με διάρκεια 30 ημέρες του πακέτου Τalk To All & Data
 • Plus για συνδρομητές F2GΤο bonus 550 SMS προς WIND/Q με διάρκεια 30 ημέρες του πακέτου Τalk To All & Data Max για συνδρομητές F2G

Από 1η Ιουνίου 2021 ανακοινώνεται ο τερματισμός των εμπορικής διάθεσης του προπληρωμένου πακέτου 2GB για 30 ημέρες και κόστος 5€ για συνδρομητές simplify on the go με κάρτα.

Η διακοπή της εμπορικής διάθεσής των ανωτέρω πακέτων ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις από την ως άνω ημερομηνία, ενώ οι συνδρομητές που τα έχουν ενεργοποιήσει έως και την 31 Μαΐου 2021, θα συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

Τέλος από 1η Ιουνίου τερματίζονται οι παρακάτω υπηρεσίες για συνδρομητές καρτοκινητής F2G & Q:

 • Η υπηρεσία Q Helpline για συνδρομητές Q που αφορά επέκταση του χρόνου ομιλίας κατά 0,5€.
 • Η υπηρεσία Wind SOS Relοad για συνδρομητές F2G η οποία προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης υπολοίπου αξίας 2,5€ , καλώντας το 1265 και με χρέωση 0,4€.
 • Οι παροχές του μη εμπορικά διαθέσιμου σχήματος F2G Crew που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου που προσφέρει 200 λεπτά προς όλους και 1GB με διάρκεια 30 ημέρες, κόστος 5€, online bonus 100 λεπτά προς όλους και δωρεάν κλήσεις 3’’ (τριών δευτερολέπτων).

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο www.wind.gr.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και το ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕΤΤ. Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων, εφόσον επηρεάζονται, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός τριάντα ημερών (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις συσκευής) από την ημερομηνία εφαρμογής των ανωτέρω τροποποιήσεων. Εάν ο συνδρομητής των υπηρεσιών καρτοκινητής τηλεφωνίας αντιταχθεί στην τροποποίηση τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω, δύναται να υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να του επιστραφεί εντός τριάντα (30) ημερών το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο, εφόσον οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ σε λιγότερο από τρεις μήνες από την ημερομηνία ενημέρωσης του χρήστη σχετικά με την τροποποίηση..

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμοκαταλόγους, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND www.wind.gr ειδική ιστοσελίδα ή την εξυπηρέτηση πελατών καλώντας 13800 (0,25€/ κλήση) ή στο Δίκτυο Καταστημάτων WIND. Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com