Η Xiaomi μπαίνει στο πεδίο του AR και υποβάλλει αίτηση για νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!

Μοίρασε την γνώση...

Στις αρχές της εβδομάδας, στο συνέδριο προγραμματιστών του WWDC 2021, η Apple ανακοίνωσε έναν νέο χάρτη με νέες λειτουργίες AR που θα κυκλοφορήσει στην αγορά με το iOS 15. Αυτό θα κάνει την εγγενή εφαρμογή πλοήγησης πιο ανταγωνιστική με την προσφορά της Google. Τώρα, οι Χάρτες Apple θα περιλαμβάνουν πλουσιότερα δεδομένα ανύψωσης, περισσότερα χρώματα δρόμου, πλούσιες ετικέτες και τρισδιάστατα ορόσημα. Έτσι, το AR μπαίνει όλο και πιο βαθιά στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Σήμερα, μάθαμε ότι και η Xiaomi Mobile Software Co., Ltd. έλαβε άδεια ευρεσιτεχνίας «Μέθοδος εμφάνισης πληροφοριών, συσκευής και μέσου αποθήκευσης βάσει εξοπλισμού επαυξημένης πραγματικότητας», με τον αριθμό δημοσίευσης CN110264320B.


Η περίληψη ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι η παρούσα αποκάλυψη αφορά μια μέθοδο εμφάνισης πληροφοριών που βασίζεται σε συσκευές επαυξημένης πραγματικότητας. Ανήκει στον τεχνικό τομέα των έξυπνων τερματικών. Η παρούσα αποκάλυψη χρησιμοποιεί τη συσκευή AR για την εμφάνιση πληροφοριών αξιολόγησης του αντικειμένου στόχου που αποκτήθηκε στο οπτικό πεδίο, το οποίο μπορεί να ζητήσει από τον χρήστη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντικειμένου, επεκτείνοντας έτσι τα σενάρια χρήσης του AR.

Οι μέθοδοι που περιγράφονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνουν:


  • Απήκτηση εικόνα εντός του οπτικού πεδίου που αντιστοιχεί στη συσκευή AR μέσω του στοιχείου λήψης εικόνας στη συσκευή AR.
  • Προσδιορισμός τιμής παραμέτρου της δυνατότητας εμφάνισης που αντιστοιχεί στην παράμετρο της δυνατότητας εμφάνισης του αντικειμένου στόχου στο οπτικό πεδίο της εικόνας
  • Λήψη πληροφοριών αξιολόγησης του αντικειμένου στόχου σύμφωνα με την τιμή παραμέτρου του χαρακτηριστικού εμφάνισης του αντικειμένου στόχου.
  • Μέσω του στοιχείου οθόνης στη συσκευή AR, εμφανίζονται οι πληροφορίες αξιολόγησης του αντικειμένου στόχου που αντιστοιχούν στο αντικείμενο στόχου.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com