«Κρασάρει» η εφαρμογή Google στα Android

Μοίρασε την γνώση...

Αρκετοί χρήστες Android ανέφεραν στο Twitter ότι η εφαρμογή Google διακόπτεται ξαφνικά στα τηλέφωνά τους, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι το πρόβλημα επηρεάζει τα περισσότερα τηλέφωνα Android, όπως Sony, Samsung, Google Pixels και άλλα.


Ένας χρήστης του LG Wing με Android 10 αντιμετώπισε επίσης πρόβλημα ενώ ένας άλλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το άνοιγμα της εφαρμογής Google στο Huawei Mate 20 Pro.


Το πρόβλημα λειτουργίας της εφαρμογής Google φαίνεται να προέρχεται από μια πρόσφατη ενημέρωση που προωθείται από την εταιρεία.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε στην έκδοση 12.23.16.23.arm64 και 12.22.8.23 της εφαρμογής Google.


Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης σφάλματα εφαρμογής στην έκδοση beta 12.24.7.29.arm64 της εφαρμογής.

Σύμφωνα με την καταχώριση Play Store της εφαρμογής Google, οι εκδόσεις της μπορεί να διαφέρουν σε διαφορετικές συσκευές, οπότε ενδέχεται να αντιμετωπίζετε σφάλματα εφαρμογής σε μια εντελώς διαφορετική έκδοση.

Απαντώντας σε παράπονα στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός Made By Google πρότεινε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Ενώ η επιδιόρθωση λειτούργησε για έναν χρήστη, άλλοι αναφέρουν ότι η επανεκκίνηση των τηλεφώνων τους δεν βοήθησε.

Η απεγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης στην εφαρμογή Google επιλύει το πρόβλημα.

Μερικοί χρήστες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή ακόμα και μετά την επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση.

Τον Μάρτιο, ένα πρόβλημα με το Android System WebView προκάλεσε τη διακοπή λειτουργίας πολλών εφαρμογών Android.

Ενώ η Google το έλυσε για σταθερές εκδόσεις Android, το πρόβλημα φαίνεται να παραμένει για χρήστες Android 12 Beta.

Ωστόσο, η απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του WebView από το Google Play Store φαίνεται να επιλύει το πρόβλημα για τους χρήστες.

Δεν θεωρείται πιθανό ότι το τελευταίο πρόβλημα διακοπής εφαρμογών Google σχετίζεται με ζητήματα WebView.

Πιθανότατα είναι ένα σφάλμα με την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής που η Google πιθανότατα θα επιλύσει με μια άλλη ενημέρωση.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


πηγη


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com