Μαθαίνοντας την Uber στους Σαντορινιούς

Μοίρασε την γνώση...

Το UberTAXI λειτουργεί στην Αθήνα από το 2014, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ξεκίνησε η λειτουργία της υπηρεσίας και στη Θεσσαλονίκη. Από σήμερα, σε συνεργασία με τα ταξί της Σαντορίνης, το παγκόσμιο app μετακινήσεων είναι διαθέσιμο και στο πανέμορφο «στολίδι των Κυκλάδων».

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Σαντορίνη, έτσι ώστε τα ταξί του νησιού να επωφεληθούν από την τεχνολογία της Uber. Θέλουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μετακινήσεις στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην ανάταξή του», δηλώνει η επικεφαλής της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ.


 

Μέσα από το app της Uber οι πολίτες και οι τουρίστες έχουν μια προσιτή και καθ’ όλα αξιόπιστη επιλογή για τη μετακίνησή τους προς τον προορισμό που επιθυμούν. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή, μάλιστα, δεν προσφέρει μόνο στους επιβάτες υψηλά πρότυπα ασφάλειας στις διαδρομές, αλλά και στους οδηγούς των ταξί, καθώς τα οχήματα εντοπίζονται με GPS, ενώ υπάρχει σύστημα αξιολόγησης που αφορά τόσο τον χρήστη, όσο και τον οδηγό. Ακόμη, οι οδηγοί ταξί που συνεργάζονται με την Uber επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Μάλιστα, από την αρχή της πανδημίας η Uber φρόντισε να ενταθούν αυτά τα πρότυπα ασφαλείας, χορηγώντας δωρεάν μάσκες στους οδηγούς των ταξί, αλλά και αποζημιώσεις σε οδηγούς που νόσησαν και δεν μπόρεσαν να εργαστούν. Ακόμη, εφαρμόζοντας την τεχνολογική εμπειρία, ενσωμάτωσε λειτουργίες στο app όπως την απαραίτητη επιβεβαίωση πριν από κάθε διαδρομή από επιβάτη και οδηγό ότι χρησιμοποιούν μάσκα.


Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή


Η διαδικασία για να καλέσετε ταξί μέσω του app της Uber είναι πολύ απλή. Καταχωρείτε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή, η οποία μέσω του GPS αναγνωρίζει αυτόματα το σημείο άφιξής σας. Έτσι, περνάτε τον προορισμό σας και επιλέγετε το ταξί. Το αίτημα για διαδρομή ολοκληρώνεται και αφού το αποδεχτεί ο οδηγός, σας εμφανίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης του ταξί, ο αριθμός κυκλοφορίας και το μοντέλο του οχήματος και οι απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

Πώς μπορούν οι οδηγοί ταξί να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή


Οι οδηγοί ταξί μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή σε 3 απλά βήματα: (1) λήψη της εφαρμογής Uber Drive στο κινητό ή στο tablet τους, (2) δημιουργία λογαριασμού Uber και (3) μεταφόρτωση των απαιτούμενων εγγράφων που δείχνουν ότι είναι οδηγοί ταξί που διαθέτουν την ειδική άδεια οδήγησης. Μόλις επαληθευτεί το τελευταίο, οι οδηγοί ταξί μπορούν να αρχίσουν να δέχονται με το πάτημα ενός κουμπιού αιτήματα διαδρομών από οποιονδήποτε από τους 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της Uber σε όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν επισκεφτεί την πόλη.

 

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

 

 

 

 

 

 

πηγη


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com