Μάθαμε πότε θα δούμε την νέα έκδοση των Windows!

Μοίρασε την γνώση...

Την «επόμενη γενιά των Windows» θα αποκαλύψει στις 24 Ιουνίου η Microsoft, μια εβδομάδα αφότου ο διευθύνων σύμβουλος Σάτια Ναντέλα προανήγγειλε σημαντικές βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα για προγραμματιστές αλλά και δημιουργούς.

Σύμφωνα με το CNBC, τα Windows αντιστοιχεί στο 14% των συνολικών εσόδων για τη Microsoft, η οποία έως τώρα έχει βγάλει δύο ενημερώσεις κάθε χρόνο για τα Windows 10 από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015.


Ο Ναντέλα προανήγγειλε τις βελτιώσεις την περασμένη εβδομάδα λίγο μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν θα βγουν τα Windows 10X, τα οποία αρχικά σχεδιάστηκαν για συσκευές διπλής οθόνης, όπως το Surface Neo, το οποίο έχει καθυστερήσει.

Η εταιρεία ανέφερε στις 18 Μαΐου ότι «αντί να διαθέσουμε ένα προϊόν που ονομάζεται Windows 10X στην αγορά το 2021 όπως είχαμε αρχικά προβλέψει, αξιοποιούμε μαθήματα από το ταξίδι μας μέχρι τώρα και επιταχύνουμε την ενσωμάτωση της βασικής τεχνολογίας 10X σε άλλα μέρη των Windows και άλλα προϊόντα της εταιρείας».


Η τελευταία ενημέρωση των Windows 10 ήρθε τον περασμένο μήνα με μόνο μικρές αλλαγές.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com