Με ειδική άδεια χρησιμοποιείς αυτή την λέξη στην Αγγλία!?!?!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι γεγονός ότι η μοναρχία της Μεγάλης Βρετανίας, είναι μία από τις πιο ιστορικές, ενώ μέχρι σήμερα διατηρεί ακέραια στο πέρασμα του χρόνου τα ήθη και τις παραδόσεις της. Αν και απολαμβάνει εξαιρετικά προνόμια, και φυσικά όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω της, είναι γνωστό ότι στην πραγματικότητα δεν έχει κάποιον ουσιαστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν τίποτα.

Σχεδόν τίποτα, δηλαδή, καθώς υπάρχει μία λέξη που για να την χρησιμοποιήσει κάποιος εντός συνόρων χρειάζεται ειδική άδεια. Αυτή δεν είναι άλλη από το «royal» (βασιλικός), μια λέξη που σίγουρα δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί στις καθημερινές συζητήσεις των κατοίκων της χώρας, αλλά πιο συγκεκριμένα σε εκείνους που θέλουν να την ενσωματώσουν σε κάποιο επαγγελματικό τους βήμα, το οποίο θα τους αποφέρει κέρδη.


Αν κάποιος, λοιπόν, θελήσει να χρησιμοποιήσει τις λέξεις «royal» ή «royalty» στο όνομα μιας επιχείρησης, εταιρείας ή προϊόντος, πρέπει πρώτα να ζητήσει άδεια, σύμφωνα με το atlasobscura.com. Κι αυτό γιατί οι συγκεκριμένες λέξεις θεωρούνται «ευαίσθητες» επειδή μπορεί να παραπλανήσουν το κοινό, το οποίο μπορεί να τις συνδέσει με τη βασιλική οικογένεια της χώρας.

Και το «royal» δεν είναι η μοναδική λέξη που συνδέεται με τη μοναρχία της χώρας, που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κοινό χωρίς άδεια. Σε αυτές συγκαταλέγονται και οι Βασιλιάς, Βασίλισσα, Πρίγκιπας, Πριγκίπισσα, Δούκας και Δούκισσα. Για να λάβει κανείς την συγκεκριμένη άδεια, πρέπει να στείλει μια αίτηση στο Υπουργικό Συμβούλιο του Λονδίνου, στην οποία θα συμπεριλαμβάνει το λόγο που θέλει να χρησιμοποιήσει τη λέξη, αποδεικτικά στοιχεία εάν αυτή η λέξη είναι το επώνυμό του και λεπτομέρειες εάν η επιχείρησή συνδέεται πραγματικά με τους βασιλείς ή την κυβέρνηση.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected] Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com