Μόλις μας επιβεβαίωσε η Xiaomi ότι τα Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi MIX 2S και Mi MIX 3 θα πάρουν MIUI 12.5!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ανακοίνωσε το MIUI 12.5 στην εκδήλωση του Mi 11 στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020. Η εταιρεία το κυκλοφόρησε σε κατάλληλες συσκευές τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, ο κατασκευαστής κινητών δεν αποκάλυψε πότε εάν οι παλαιότερες συσκευές θα λάβουν την ενημέρωση αυτή. Τώρα, καθώς η εταιρεία πρόκειται να ολοκληρώσει την κυκλοφορία για τα νεότερα smartphone, ένα στέλεχος της εταιρείας ονόμασε ένα παλαιότερο smartphone που θα λάβει την ενημέρωση MIUI 12.5 στο εγγύς μέλλον.

Ένας χρήστης στο Weibo ρώτησε τον Zhang Guoquan (Διευθυντής της Xiaomi Mobile System Software) σχετικά με τη διαθεσιμότητα της ενημέρωσης MIUI 12.5 στο Mi 8. Σε αυτό, το στέλεχος απάντησε ότι η ενημέρωση είναι έτοιμη.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε από την Xiaomi να ξεκινήσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση MIUI 12.5 για το Mi 8 τις επόμενες ημέρες. Τα άλλα μοντέλα της σειράς Mi 8 θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν την ενημέρωση περίπου την ίδια ώρα.

Τον Απρίλιο, το ίδιο στέλεχος αποκάλυψε ότι όλα τα smartphone που τροφοδοτούνται από το Snapdragon 845 θα λάβουν την ενημέρωση MIUI 12.5. Ως εκ τούτου, τα Mi 8, Mi 8 Explorer Edition (γνωστά και ως Mi 8 Pro) και Mi MIX 2S θα ενημερωθούν στην τρέχουσα τελευταία έκδοση του MIUI μαζί με το Mi MIX 3 που έχει τον Snapdragon 855.

Δυστυχώς, είναι ακόμα σίγουρο αν το POCO F1 είναι κατάλληλο για την ενημέρωση MIUI 12.5. Πιστεύουμε όμως ότι θα πρέπει να λάβει την ενημέρωση καθώς έχει το ίδιο chipset με το Mi 8.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com