Νέα διαρροή μας αποκάλυψε την χωρητικότητα της μπαταρίας της σειράς iPhone 13!

Μοίρασε την γνώση...

Τα iPhones για πολύ καιρό έχουν κατηγορηθεί για τις μικρές μπαταρίες που έχουν. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο μπερδεμένα, με την Apple να αποκρύπτει την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας πίσω από το μάρκετινγκ και μάλιστα να παραλείπει να καταχωρήσει την επίσημη χωρητικότητα στο επίσημο φύλλο προδιαγραφών. Τώρα έχουμε μία πρώτη ματιά, τι θα μπορούσε να έχει η σειρά iPhone 13 στο τμήμα μπαταριών, χάρη σε μια νέα διαρροή από τον βετεράνο Digital Chat Station στο Weibo.

Το κορυφαίο iPhone 13 Pro Max θα κυκλοφορήσει με μπαταρία 4.325 mAh. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα φόρτισης. Στην ιδανική περίπτωση, η Apple θα το αναβαθμίσει επίσης. Διαφορετικά, κάποιος μπορεί να καταλήξει για ώρες προσπαθώντας να επαναφορτίσει το iPhone 13 Pro Max. Εάν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, ένα iPhone θα προσφέρει τελικά συγκρίσιμη (ή καλύτερη) διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τα αντίστοιχα Samsung / OnePlus. Ωστόσο, τα υπόλοιπα μοντέλα iPhone 13 θα μπορούσαν να είναι λίγο χειρότερα.


Φαίνεται ότι τόσο το iPhone 13 όσο και το iPhone 13 Pro θα κυκλοφορήσουν με την ίδια μπαταρία χωρητικότητας 3.095mAh. Όπως αναμενόταν, το πιθανό iPhone 13 Mini θα έχει τη μικρότερη χωρητικότητα της μπαταρίας, στα 2.406mAh. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσάρεστες πωλήσεις του iPhone 12 Mini, είναι δύσκολο να πει κανείς αν η Apple σκοπεύει ακόμη και να κυκλοφορήσει μια παραλλαγή Mini iPhone αυτή τη φορά.

Ακούμε για οθόνες υψηλής ανανέωσης σε iPhone για πολλά χρόνια. Η βελτιωμένη χωρητικότητα της μπαταρίας μας λέει ότι η σειρά iPhone 13 θα μπορούσε να αποσταλεί με οθόνη LTPO που ανανεώνεται στα 120Hz. Ενώ το iPhone 13 Pro Max πρέπει να διατηρεί το δικό του με 5G και 120Hz ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, το iPhone 13 Pro θα μπορούσε να έχει κάποιες δυσκολίες. Ο μη-επαγγελματικός αδερφός του θα πρέπει να είναι καλός, ως επί το πλείστον, καθώς αναμένεται να τρέξει έναν πίνακα 60Hz.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com