Ο πηγαίος κώδικας των Cyberpunk 2077, The Witcher 3 Next Gen και Gwent διαθέσιμος σε torrent σε όλους!

Μοίρασε την γνώση...

Η κατάσταση στην CD Projekt RED δεν είναι ιδιαίτερα καλή και μετά το κακό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077, η πολωνική εταιρεία έπεσε θύμα επίθεσης hackers τον Φεβρουάριο. Παρά τις απειλές από πλευράς hackers και της απαίτησης για χρήματα για να μην διαρρεύσει ο κώδικας πουθενά, ο developer δεν έκανε πίσω και έτσι εδώ και μερικές ώρες, τα παιχνίδια του είναι διαθέσιμά μέσω torrents σε διάφορα «σκοτεινά» σοκάκια του διαδικτύου.

banner

Οι κώδικες περιλαμβάνουν το Cyberpunk 2077, την Next-Gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt και το card game Gwent. Οι hackers δίνουν χωρίς περιορισμό τα αρχεία, ωστόσο για να τα ξεκλειδώσετε χρειάζεστε έναν κωδικό που πωλείται έναντι 10 δολαρίων ανά χρήστη.

Χρήστες με πρόσβαση σε software ειδικό για να αναπαράξει τέτοιο κώδικα επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα του υλικού και πλέον τα προβλήματα είναι αρκετά. Και όλα αυτά ενώ η CD Projekt RED περνάει αρκετά δύσκολο οικονομικό τρίμηνο λόγω της άρνησης της Sony να ανεβάσει εκ νέου το Cyberpunk 2077 στους servers του PlayStation Store.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Dresslily WW banner


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

viaΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram