Οι χρήστες Android θα μπορούν σύντομα να συμμετέχουν σε κλήσεις FaceTime μέσω κάποιου προγράμματος περιήγησης!

Η Apple ανακοίνωσε ένα πλήθος δυνατοτήτων για το FaceTime σήμερα, αλλά υπήρχε μια σημαντική ανακοίνωση για τους χρήστες Android: Σύντομα θα μπορείτε να συμμετέχετε σε κλήσεις FaceTime μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού του τηλεφώνου σας.

Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs δήλωσε το 2010 όταν το FaceTime ανακοινώθηκε, ότι θα βασίζεται σε ανοιχτά πρότυπα και σε πλατφόρμες εργασίας. Αυτή η πραγματικότητα δεν ίσχυε φυσικά μέχρι και σήμερα, στο WWDC 2021, όπου η Apple ανακοίνωσε ότι οι κλήσεις FaceTime θα λειτουργούν πλέον σε συσκευές Android και Windows μέσω του διαδικτύου.

Τώρα, το FaceTime βασίζεται σε πολλά ανοιχτά πρότυπα – βίντεο H.264, ήχο AAC και πολλά άλλα. Θα πάμε στους οργανισμούς τυποποίησης από αύριο και θα κάνουμε το FaceTime ανοιχτό βιομηχανικό πρότυπο.


Άλλες λειτουργίες που έρχονται στις τελευταίες εκδόσεις του FaceTime περιλαμβάνουν:

  • Υποστήριξη χωρικού ήχου
  • Προβολή πλέγματος για βίντεο
  • Λειτουργία πορτρέτου για βίντεο
  • Σύνδεσμοι FaceTime
  • Συμμετοχή σε κλήσεις FaceTime από τον Ιστό σε Android και Windows
  • SharePlay για κοινή χρήση περιεχομένου κατά τη διάρκεια του FaceTime, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης οθόνης, της μουσικής και άλλων

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα