Οι “πειρατές” της IPTV κερδίζουν έως και €1 δις ετησίως στην Ευρώπη!

Μοίρασε την γνώση...

Η ψηφιακή πειρατεία και οι πάροχοι παράνομων υπηρεσιών IPTV παραμένουν ανοιχτές πληγές για τους δημιουργούς περιεχομένου και τις νόμιμες επιχειρήσεις καθώς σύμφωνα με έρευνα τα έσοδα των πειρατών, μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ξεπερνούν το €1 δις ετησίως.

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα για το έτος 2019, τέτοιες παράνομες υπηρεσίες χρησιμοποιήθηκαν από σχεδόν 13,7 εκατομμύρια άτομα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή από το 3,6% του πληθυσμού της.


Εν μέσω πανδημίας, οι αριθμοί πιστεύεται ότι αυξήθηκαν σημαντικά με το έγκλημα κατά της πνευματικής ή διανοητικής ιδιοκτησίας να εξελίσσεται σε μία ιδιαίτερα επικερδή δραστηριότητα για τους παρόχους παράνομων υπηρεσιών IPTV ή τους διακινητές παράνομου περιεχομένου. Εταιρείες που κατέχουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας, όπως εμπορικά σήματα ή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ανέφεραν σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε απώλεια κύκλου εργασιών (33%), ζημία στη φήμη τους (27%) και απώλεια ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος (15%) λόγω παραβίασης της πνευματικής ιδιοκτησίας τους.

Επικαλούμενος σχετική έρευνα του EUIPO, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας κάνει λόγο για σημαντική κατάχρηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς όφελος παράνομων δραστηριοτήτων και πειρατείας. Στο πλαίσιο μιας ανασκόπησης εκατομμυρίων δημοσίων συζητήσεων σε μέσα κοινωνική δικτύωσης όπως στα Facebook, Twitter, Instagram και Reddit, η διαπιστώθηκε ότι το ένα τρίτο των συζητήσεων σχετικών με ψηφιακό περιεχόμενο (περίπου 35%) ενδέχεται να συνδέονταν με πειρατικό περιεχόμενο ή παράνομες υπηρεσίες. Ειδικά στα Reddit και Twitter, οι συζητήσεις σχετικές με την πειρατεία κινηματογραφικών και μουσικών έργων είναι ιδιαίτερα έντονες και πολλές, ειδικά από την Άνοιξη του 2020 και μετά, ουσιαστικά δηλαδή με την επίσημη έναρξη της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com