Οι ρυθμίσεις αυτόματης συμπλήρωσης της Google μπορούν πλέον να συγχρονιστούν σε όλες τις συσκευές σας

Μοίρασε την γνώση...

Η Αυτόματη συμπλήρωση Google είναι μια φανταστική εξοικονόμηση χρόνου και έχει αναπτυχθεί για να προσθέσει ακόμη περισσότερα επίπεδα ασφάλειας όταν κάνετε πράγματα όπως πραγματοποιώντας αγορές ή πρόσβαση σε ευαίσθητους λογαριασμούς στο διαδίκτυο. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, η επιλογή προστέθηκε με χρήση βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας για πρόσβαση στην αυτόματη συμπλήρωση κωδικού πρόσβασης και τώρα η Google προσθέτει την επιλογή συγχρονισμού των ρυθμίσεων αυτόματης συμπλήρωσης σε όλες τις συσκευές σας.

Αυτή η νέα επιλογή σημαίνει ότι όλες οι συνδεδεμένες συσκευές σας θα ακολουθούν την ίδια διαδικασία όταν χρησιμοποιείτε την αυτόματη συμπλήρωση. Εάν έχετε ρυθμίσει βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας σε μία συσκευή, θα πρέπει στη συνέχεια να μεταφερθεί σε μια άλλη εφόσον έχετε συνδεθεί ο Λογαριασμός σας Google και πρέπει να αλλάξετε τον συγχρονισμό στο παράθυρο “Προτιμήσεις αυτόματης συμπλήρωσης” – που βρίσκεται στις Ρυθμίσεις συσκευής.


Το Android Police πρωτοβρήκε αυτήν τη νέα επιλογή και καταφέρανε να επιβεβαιώσουν ότι εμφανίζεται σε ορισμένες από τις συσκευές, μετά από μια ενημέρωση των Υπηρεσιών Google Play. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι ανεκδοτικό καθώς η AP σημειώνει ότι θα μπορούσε να είναι μέρος μιας ευρύτερης διάθεσης από την πλευρά του διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο για να αποκτήσετε την επιλογή στις συσκευές σας.

Εγώ πάντως δεν βλέπω ακόμα αυτή την επιλογή, οπότε ίσως ούτε και εσείς, τουλάχιστον ακόμα….


Δεν είμαστε σίγουροι πώς επηρεάζει αυτές τις συσκευές που δεν διαθέτουν την επιλογή, δηλαδή εάν έχετε μια συσκευή που μπορεί να ενεργοποιήσει την επιλογή και μια που δεν έχει ενημερωθεί. Θα θέλαμε να λειτουργήσει σε ολόκληρο τον λογαριασμό σας Google και τυχόν ρυθμίσεις αυτόματης συμπλήρωσης θα συγχρονιστούν καλά. Αν μη τι άλλο, αυτό θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη εξοικονόμησης χρόνου αν αλλάξετε smartphone έναν τόνο. Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων εάν βλέπετε τη νέα επιλογή συγχρονισμού αυτόματης συμπλήρωσης στις συσκευές σας.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com