Πολύ-προσαρμογέας Choetech HUB-M20: Προσθέστε 11 θύρες στο φορητό σας υπολογιστή!

Μοίρασε την γνώση...

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών παρουσιάζουν μοντέλα που θυμίζουν σχεδιαστικά τα MacBook της Apple. Αυτοί οι υπολογιστές έχουν πραγματικά πολύ όμορφη και μοντέρνα σχεδίαση. Εκτός αυτού είναι πολύ πρακτικοί, αφού μπορούν να χωρέσουν σε πολύ λεπτές τσάντες. Όποιος όμως αποφασίσει να αγοράσει τέτοιου τύπου υπολογιστή, θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη! Θα διαπιστώσει ότι το νέο του notebook διαθέτει πολύ λίγες θύρες για σύνδεση με άλλες συσκευές. Αυτοί οι υπολογιστές διαθέτουν μόνο δύο ή τρεις θύρες USB και μια ή δύο θύρες USB PD type-C για φόρτιση και σύνδεση συσκευών. Αυτό βέβαια είναι πολύ λογικό αφού λόγω του λεπτού προφίλ δεν υπάρχει ο απαιτούμενο χώρος για την τοποθέτηση και άλλων χρήσιμων θυρών όπως Ethernet, HDMI, VGA κλπ. Έτσι οι χρήστες δεν μπορούν να συνδέσουν διάφορα περιφερειακά που τους είναι χρήσιμα, όπως καλώδιο Ethernet για ενσύρματο γρήγορο Internet, προβολείς παρουσιάσεων, κάρτες μνήμης SD, διάφορα μέσα αποθήκευσης (memory sticks, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι), εκτυπωτές, σαρωτές, ποντίκια κλπ.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η αγορά ενός πολύ-προσαρμογέα (Hub Adapter) που μπορεί να συνδεθεί στη θύρα USB PD type-C του υπολογιστή και να μας προσφέρει τις θύρες που χρειαζόμαστε. Στην αγορά υπάρχουν πολλά μοντέλα τέτοιων προσαρμογέων. Η γνωστή μας Choetech έχει παρουσιάσει αρκετά Hub Adapters που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Μπορούμε να επιλέξουμε Adapters με τρεις, έξι, εννιά ή έντεκα θύρες. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε ήδη παρουσιάσει το HUBM15 με τις εννέα θύρες. Σήμερα θα παρουσιάσουμε το HUBM20 που είναι το μεγαλύτερο μοντέλο με έντεκα θύρες.

Το HUB-M20 έχει σχήμα μακρόστενο – ορθογώνιο με διαστάσεις 26,7 x 4,4 x 1,5 εκατοστά και διαθέτει καλώδιο μήκους 35 εκατοστών περίπου με βύσμα type-C, για σύνδεση με τη θύρα USB PD type-C του υπολογιστή μας. Έχει ποιοτική κατασκευή από βουρτσισμένο αλουμίνιο και πλαστικό. Το χρώμα του είναι γκρι ανθρακί. Όλες οι θύρες βρίσκονται κατά μήκος της μιας μεγάλης πλευράς του, ενώ στην άλλη υπάρχει ένα αυλάκι – θήκη για το καλώδιο του προσαρμογέα. Διαθέτει αντιολισθητικά ελαστικά πέλματα και από τις δύο πλευρές. Είναι δηλαδή σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούμε να το τοποθετήσουμε κάτω από τον υπολογιστή, στην πίσω πλευρά του. Αυτό είναι πολύ πρακτικό γιατί η πρόσβαση στις θύρες γίνεται εύκολα και όλα τα καλώδια βρίσκονται πίσω από τον υπολογιστή, χωρίς να μας ενοχλούν. Αν το τοποθετήσουμε έτσι, ανασηκώνεται το πίσω μέρος του υπολογιστή και έτσι το πληκτρολόγιο παίρνει μια πιο εργονομική κεκλιμένη θέση, βοηθώντας πολύ στην άνετη πληκτρολόγηση! Εναλλακτικά μπορούμε να το τοποθετήσουμε κατά μήκος του υπολογιστή, πίσω από την οθόνη.

Οι θύρες που μας προσφέρει το HUB-M20 είναι διαδοχικά: Μια θύρα ήχου Mini Jack 3.5mm, μια θύρα Ethernet, μια θύρα για κάρτες μνήμης SD και μια για micro-SD, μια θύρα USB type-C, τρεις θύρες USB 3.0, μία HDMI, μία VGA και μία θύρα φόρτισης PD USB type-C. Σε αυτή  μπορούμε να συνδέσουμε τον φορτιστή του υπολογιστή μας. Αυτή η θύρα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι 100W. Οι θύρες HDMI και VGA χρησιμοποιούνται για να συνδέσουμε τον υπολογιστή μας σε εξωτερική οθόνη, σε τηλεόραση ή σε προβολέα παρουσιάσεων. Η HDMI υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση Ultra HD 4K στα 30Hz και η VGA υποστηρίζει ανάλυση 1080P στα 60Hz. Όταν τις χρησιμοποιούμε συγχρόνως, η μέγιστή ανάλυση και των δύο είναι 1080P στα 60Hz. Η ύπαρξη της θύρας VGA που είναι παλαιότερης τεχνολογίας, μπορεί να μη φαίνεται και τόσο πετυχημένη. Αν σκεφτούμε όμως ότι πολλοί διαθέτουν παλιούς προβολείς παρουσιάσεων ή οθόνες με είσοδο εικόνας μόνο VGA, αυτή η θύρα μπορεί να φανεί σωτήρια!  Η θύρα Ethernet είναι τύπου gigabit για πολύ υψηλές ταχύτητες ενσύρματου διαδικτύου. Η θύρα ήχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακουστικά ή εξωτερικά ηχεία. Δεξιά από τις θύρες υπάρχει μια ενδεικτική λυχνία λειτουργίας που ανάβει σε λευκό χρώμα.

Το HUB-M20 της Choetech λειτουργεί άριστα. Συνδέσαμε σε αυτό συγχρόνως, μια οθόνη στη θύρα HDMI, καλώδιο Ethernet, κάρτα SD, κάρτα micro SD, εξωτερικό σκληρό δίσκο, φλασάκι μνήμης, κινητό τηλέφωνο, ακουστικά και τον φορτιστή του υπολογιστή. Όλα δούλεψαν τέλεια χωρίς κολλήματα και χωρίς το HUB να θερμανθεί. Πραγματικά, αυτή η συσκευή μπορεί να μας λύσει τα χέρια και να απογειώσει τη λειτουργικότητα του φορητού μας υπολογιστή! Να αναφέρουμε ακόμα ότι εκτός από υπολογιστές, είναι συμβατή με πολλά κινητά και tablet της Samsung.

Αν διαθέτετε έναν φορητό υπολογιστή νέας γενιάς και θέλετε να συνδέεται σε αυτόν πολλά περιφερειακά συγχρόνως και καλώδιο διαδικτύου, τότε το HUB-M20 είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε! Προσφέρει εννέα θύρες σε μία πρακτική συσκευή, με έξυπνη σχεδίαση και άριστη ποιότητα κατασκευής. Μπορείτε να την αποκτήσετε από την Amazon Γερμανίας σε τιμή προσφοράς. Αφού είναι από Ευρώπη, δεν υπάρχουν έξοδα Τελωνίου και θα παραλάβετε σε 15 μέρες.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com