Το watchOS 8 θα αποκτήσει μερικές από τις νέες δυνατότητες που έρχονται στο iOS 15, συμπεριλαμβανομένης της νέας λειτουργίας εστίασης που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει εφαρμογές ή επαφές που επιθυμεί να του στέλνουν ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα. Η Apple αναφέρει ότι το ρολόι Series 6 θα λάβει επίσης υποστήριξη για κλειδί αυτοκινήτου μέσω του πρωτοκόλλου UWB (ultra-wideband). Ακόμη, ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το ρολόι του για να αναζητήσει άλλες συσκευές Apple, όπως τα AirTags.

Επανασχεδιασμένη θα είναι και η εφαρμογή Home με την οποία ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι. Θα έχει περισσότερες συντομεύσεις σε συσκευές που χρησιμοποιούνται συνήθως και δυνατότητα προβολής streaming από κάμερες ασφαλείας. Θα έρθουν κι άλλες νέες δυνατότητες ενώ περισσότερες εφαρμογές θα μπορούν να επωφεληθούν από την always-on οθόνη του Apple Watch, όπως οι Χάρτες, Phone, Podcasts, Now Playing αλλά και η νέα εφαρμογή Mindfulness. Η Apple αναφέρει ότι θα παρέχει ένα API για εφαρμογές τρίτων που θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν. Τέλος, ο χρήστης θα μπορεί να ορίσει πολλαπλές υπενθυμίσεις δίνοντας μοναδικά ονόματα.

Η Apple αναφέρει ότι το watchOS 8 θα είναι διαθέσιμο για το Series 3 και νεότερα μοντέλα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.