Πουλήθηκαν “μπόλικα” αυτοκίνητα !!!

Κατά 141,3% αυξήθηκαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.


Αυξημένες κατά 141,3% εμφανίζονται οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάιο στην Ελλάδα σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, όπου βέβαια η χώρα βρισκόταν σε lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2021 πουλήθηκαν 10.850 αυτοκίνητα έναντι 4.497 που είχαν πουληθεί τον Μάιο του 2020.

Σε σύνολο πενταμήνου η αύξηση που καταγράφεται είναι της τάξης του 57,1% που σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει 44.487 αυτοκίνητα έναντι 28.321 για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020.

Αναφορικά με τις κατηγορίες αυτοκινήτων τις περισσότερες πωλήσεις καταγράφει αυτή των σούπερμινι (Β) που καλύπτει το 48,3% της αγοράς.

Στα καύσιμα, οι κινητήρες βενζίνης προτιμήθηκαν από το 54,5% (μείωση 1%) των καταναλωτών, του πετρελαίου από το 17,1% (μείωση 9,8%), ενώ αύξηση 6,1% σημείωσαν τα υβριδικά που προτιμήθηκαν από το 20,5% και τα BEV-PHEV που προτιμήθηκαν από το 5,1% των αγοραστών (+3,8%).

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


πηγη

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα