Πουλήθηκαν “μπόλικα” αυτοκίνητα !!!

Μοίρασε την γνώση...

Κατά 141,3% αυξήθηκαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.


Αυξημένες κατά 141,3% εμφανίζονται οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάιο στην Ελλάδα σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, όπου βέβαια η χώρα βρισκόταν σε lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2021 πουλήθηκαν 10.850 αυτοκίνητα έναντι 4.497 που είχαν πουληθεί τον Μάιο του 2020.

Σε σύνολο πενταμήνου η αύξηση που καταγράφεται είναι της τάξης του 57,1% που σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει 44.487 αυτοκίνητα έναντι 28.321 για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020.

Αναφορικά με τις κατηγορίες αυτοκινήτων τις περισσότερες πωλήσεις καταγράφει αυτή των σούπερμινι (Β) που καλύπτει το 48,3% της αγοράς.

Στα καύσιμα, οι κινητήρες βενζίνης προτιμήθηκαν από το 54,5% (μείωση 1%) των καταναλωτών, του πετρελαίου από το 17,1% (μείωση 9,8%), ενώ αύξηση 6,1% σημείωσαν τα υβριδικά που προτιμήθηκαν από το 20,5% και τα BEV-PHEV που προτιμήθηκαν από το 5,1% των αγοραστών (+3,8%).


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


πηγη


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Πουλήθηκαν “μπόλικα” αυτοκίνητα !!!”

  1. Kamui

    Ακούσαν όλοι για το “κόφτη” που βάζει στον κινητήρα η EU…και τρέχουν να προλάβουν

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com