Προσοχή… Bug στο iOS απενεργοποιεί το Wi-Fi στα iPhone!!!

Μοίρασε την γνώση...

«Στοπ» στη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi στα iPhone φαίνεται ότι λέει ένα σφάλμα στα κινητά iPhpone. Όπως επισημαίνει ο ερευνητής ασφαλείας, Carl Schou, υπάρχει ένα ασυνήθιστο bug στο iOS και αν ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο συνδεθεί σε δίκτυο με το όνομα «%p%s%s%s%s%n» τότε απενεργοποιείται μόνιμα η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης του κινητού.

Αν κάνετε το λάθος και συνδεθείτε, το Wi-Fi του iPhone σας θα απενεργοποιηθεί μόνιμα και δε θα μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ξανά. Η μόνη λύση είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύων του iPhone επιλέγοντας Settings>General> Reset> Reset Network Settings. Πάντως, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο ερευνητής προσπαθεί να ενεργοποιήσει το Wi-Fi αλλά το slider δεν ανταποκρίνεται. Μάλιστα ούτε η επανεκκίνηση του τηλεφώνου αλλά ούτε και η αλλαγή του SSID σώζουν την κατάσταση.


Όσο για τον λόγο που υπάρχει αυτό το σφάλμα; Οι περισσότεροι υποθέτουν πως ευθύνεται ο χαρακτήρας “%”, ο οποίος σε μερικές προγραμματιστικές γλώσσες χρησιμοποιείται ως ένδειξη τοποθεσίας και μεθόδου μετάφρασης μερικών δεδομένων.

After joining my personal WiFi with the SSID “%p%s%s%s%s%n”, my iPhone permanently disabled it’s WiFi functionality. Neither rebooting nor changing SSID fixes it :~) pic.twitter.com/2eue90JFu3


— Carl Schou (@vm_call) June 18, 2021


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com