Σ’ αρέσει η πίτσα;;; Φάε την μερίδα του “λέοντος” χωρίς να καταλάβει κανείς ότι λείπει (vid)

Μοίρασε την γνώση...

Έναν απίθανό τρόπο έχει βρει ένας μετρ της πίτσας, με το οποίο επιτρέπει στους υπαλλήλους των εστιατορίων και στο προσωπικό να απολαύσουν ένα τεράστιο κομμάτι, πριν πάει στον πελάτη και να μην καταλάβει κανένας τίποτα.

Εκτός βέβαια αν κάποιος είναι τόσο παρατηρητικός και διακρίνει ότι η πίτσα που παρήγγειλε είναι λίγο μικρότερη από την προβλεπόμενη.


Κάτι τέτοιο οφείλεται στο γεγονός ότι ο πονηρός σεφ έχει ένα απίθανό τρικ, με το οποίο απομονώνει το κομμάτι πριν τα ενώσει όλα ξανά. Κόβει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα κομμάτια, αφαιρεί το μεγάλο που θέλει και στη συνέχεια τα ενώνει. Έτσι η πίτσα είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Μόνο που είναι μικρότερων διαστάσεων.

Ο σεφ με το όνομα «Flourboy» στο TikTok ανέβασε στην πλατφόρμα ένα βίντεο, με την όλη διαδικασία, με την οποία μπορεί κανείς να κλέψει κομμάτι πίτσα χωρίς να γίνει αντιληπτό.


Έπειτα από το βίντεο αυτό, αρκετοί χρήστες που το είδαν έχασαν την εμπιστοσύνη τους για το κατά πόσο η πίτσα που παραγγέλνουν έρχεται ολόκληρη.

@foodies

CRAZY PIZZA HACK 🤯🍕 #foodies #pizza #lifehack (via: @flourb0y )

♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com