Σε εξέλιξη ένας άτυπος «πόλεμος»!!! Η Κίνα απαγορεύει τα ρούχα των H&M, Nike, Adidas και Zara…

Μοίρασε την γνώση...

Σ’ ανοιχτό πόλεμο με αρκετές εταιρείες ένδυσης της Δύσης, όπως η H&M, η Nike, η Adidas και τα Zara, βρίσκεται η Κίνα, η οποία έσπευσε να χαρακτηρίσει ως ακατάλληλη για ανηλίκους μια σειρά προϊόντων των παραπάνω Ομίλων.

Η λίστα των «μη ποιοτικών και μη ασφαλών» προϊόντων αφορά συνολικά 16 εταιρείες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίες διαθέτουν στην τεράστια αγορά της Ασίας από ρούχα και παιχνίδια έως οδοντόβουρτσες.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κινεζικό «μπλόκο» αποτελεί άτυπα αντίποινα στο πρόσφατο κατηγορώ αρκετών δυτικών κυβερνήσεων και οργανισμών εναντίον του Πεκίνου, το οποίο επικρίνεται για καταναγκαστική εργασία των μελών της κοινότητας των Ουιγούρων.

Μάλιστα, μόλις τον περασμένο Μάρτιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο επέβαλαν σειρά οικονομικών κυρώσεων στην Κίνα, με βασική αιτιολογία την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας.


Οι κυρώσεις περιλαμβάνουν απαγορεύσεις εισόδου και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων υψηλόβαθμων αξιωματούχων της επαρχίας Σιντσιάνγκ, όπου τα μέλη της κοινότητας εργάζονται στην παραγωγή βάμβακος.

Στο πλαίσιο αυτού του άτυπου εμπορικού «πολέμου», επομένως, η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να αφαιρέσει όλα τα προϊόντα της H&M από τα «ράφια» των κινεζικών ηλεκτρονικών πλατφόρμων εμπορίου, ενώ το ίδιο έγινε και εις βάρος των Nike – Adidas.

Οι Ουιγούροι αποτελούν μουσουλμανική κοινότητα, η οποία κατοικεί στην Κίνα και διαθέτει τουρκικές καταβολές. Εδώ και αρκετά χρόνια, όμως, τα μέλη της μειονότητας υφίστανται συστηματικούς διωγμούς και μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected] Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com