Στα Zara θα μαζευτούν λόγο κρίσης όλες οι θυγατρικές της….

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος αποφάσισε τη συγχώνευση όλων των θυγατρικών που διατηρεί στην Ελλάδα, οι οποίες αντιστοιχούν σε αντίστοιχες εμπορικές επωνυμίες, ακολουθώντας την τακτική της αναδιάρθρωσης.

Δρομολογήθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση όλων των εταιρικών οντοτήτων από τη μεγαλύτερη εταιρεία, δηλαδή τη Ζara Ελλάς. Το σχέδιο συγχώνευσης προβλέπει την απορρόφηση των Zara Home, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Bershka από την Zara Ελλάς.


Η παραπάνω απόφαση δεν επηρεάζει σαφώς τη διακριτή εμπορική παρουσία των υπολοίπων σημάτων του ισπανικού ομίλου στη χώρα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com