Συναγερμός για τους ανήλικους χρήστες του OnlyFans!

Μοίρασε την γνώση...

Η νέα μόδα στα διαδίκτυο ονομάζεται OnlyFans και έχει προκαλέσει την ανησυχία της διεθνούς κοινότητας. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο αλλά και πορνογραφικό υλικό έναντι ενός αντιτίμου ή μιας μηνιαίας συνδρομής.

Ιδρύθηκε το 2016 και σήμερα μετρά πάνω από 120 εκατομμύρια λογαριασμούς, με τους ανήλικους να κατέχουν το δικό τους «μερίδιο από την πίτα». Συγκεκριμένα, πολλά ανήλικα άτομα έχουν δημιουργήσει λογαριασμό και αναρτούν το δικό τους ερωτικό περιεχόμενο.


Ρεπορτάζ μάλιστα του BBC εκπέμπει «SOS». Όπως αναφέρεται σε αυτό, μία 14χρονη χρησιμοποίησε το διαβατήριο της γιαγιάς της για να αποκτήσει λογαριασμό στο OnlyFans, ενώ μία ακόμα νεαρή έκανε χρήση της ταυτότητα της αδερφής της που είναι ενήλικη, προκειμένου να μπορέσει να πωλήσει κάποια βίντεο.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η Επίτροπος για τα Παιδιά της Αγγλίας, Dame Rachel, η οποία είπε πως το OnlyFans πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα για να προστατεύσει τους ανήλικους χρήστες.


«Τα παιδιά πλήρωσαν ένα βαρύ τίμημα για να προστατέψουν όλους εμάς κατά τη διάρκεια της πανδημίας και νομίζω πως είναι ώρα να τα προστατέψουμε και εμείς. Σε κάθε περίπτωση, κανένα παιδί δε θα έπρεπε να χρειάζεται ή να θέλει να πουλήσει εικόνες του εαυτού του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η επίτροπος έστειλε επιστολή στον ιδρυτή της πλατφόρμας. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Λέτε πως αντικαταστήσατε το σύστημα επιβεβαίωσης ηλικίας με ένα άλλο “εξαιρετικά αποτελεσματικό”, ωστόσο φαίνεται πως και αυτό είναι εύκολο να παρακαμφθεί όπως έδειξε η ομάδα του BBC. Αυτό είναι απαράδεκτο. Θέλω να ξέρω τι ενέργειες κάνετε για να εξαλείψετε τη θυματοποίηση που βιώνουν τα παιδιά στο σάιτ σας».

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com