Τα ακουστικά Beats του LeBron James που ΔΕΝ έχουν κυκλοφορήσει!?!?

Μοίρασε την γνώση...

Έναν έξυπνο τρόπο βρήκε μάλλον η Apple να διαφημίσει τα νέα της ακουστικά Beats.
Τα νέα ακουστικά Beats (κατηγορίας earbuds) αποκαλύφθηκαν μέσα από τις πληροφορίες των νεότερων εκδόσεων σε iOS και macOS και πλέον φαίνεται πως έχουμε και τις πρώτες αποδείξεις, αφού ο LeBron James ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τα φοράει.

banner

Όπως καταγράφεται σε σελίδες του εξωτερικού που ψάχνουν το θέμα από το πρωί, ο δημοφιλής παίκτης του NBA ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, παρουσιάζοντας ένα σετ ακουστικών Beats που όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Κάτι τέτοιο είναι εύκολα αντιληπτό από το σχήμα τους και μόνο, το οποίο μάλιστα ταιριάζει και με τις διαρροές που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Google news

Ο LeBron James είναι μεγάλος fan (και προφανώς συνεργάτης) της Beats εδώ και αρκετά χρόνια, πολύ πριν την εξαγοράσει καν η Apple.

Tomtop WW AliExpress WW

Για όσους δεν θυμούνται δε, αγόρασε σε όλη την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 από ένα σετ ακουστικών της εταιρείας, αξίας 350 δολαρίων.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram