Τα πολλαπλά προβλήματα της MIUI 12 ανάγκασε τη Xiaomi να ανοίξει έρευνα στους χρήστες smartphone με Global ROM!

Μοίρασε την γνώση...

Το MIUI της Xiaomi φαίνεται να έχει κάτι, είτε το αγαπάει κανείς είτε το μισεί, κάτι που φυσικά επηρεάζει όλους τους χρήστες που το χρησιμοποιούν. Ενώ υπάρχουν πολλές σελίδες φόρουμ γεμάτες σχόλια από απογοητευμένους κατόχους smartphone που ασχολούνται με το τελευταίο σφάλμα που σχετίζεται με το MIUI ή διαμαρτύρονται για τα bloatware της Xiaomi στα τηλέφωνά τους, υπάρχουν επίσης και πολλοί θαυμαστές του MIUI εκεί έξω που δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνεται όλη αυτή η επίθεση και ο ντόρος. Ωστόσο, υπάρχουν σαφώς προβλήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν, οπότε η Xiaomi έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή έρευνα για να προσπαθήσει να ανακαλύψει ακριβώς ποιες λειτουργίες θέλουν οι χρήστες από το MIUI και ποια σφάλματα τους έχουν επηρεάσει.

Στο δημοσίευμα της έρευνας αναφέρεται ότι «σχεδιάζουμε το ολοκαίνουργιο σύστημα MIUI» και απευθύνεται σε χρήστες smartphone Global ROM, αν και η φόρμα σχολίων σημειώνει ότι αυτό καλύπτει MI, Ευρώπη, Ρωσία, Ινδονησία, Ινδία, Τουρκία και Ταϊβάν. Η έρευνα ξεκινά με μερικές ερωτήσεις σχετικά με την ιδιοκτησία της συσκευής Xiaomi, ακολουθούμενη από το ερώτημα ποιες λειτουργίες είναι επιθυμητές στο MIUI. Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικά ακόμη ερωτήματα σχετικά με τα σφάλματα MIUI, με την ερώτηση 5 να αναφέρεται απευθείας «ποιο σφάλμα θέλετε να λύσουμε πρώτα;». Η δημοσίευση του φόρουμ για την έρευνα έχει ήδη γεμίσει με εκατοντάδες σχόλια – μερικά από ικανοποιημένους χρήστες και μερικά από εκείνους που αγωνίζονται με ένα μη διορθωμένο σφάλμα ή άλλο.


Ενώ τα περισσότερα skin Android από OEM εμφανίζουν απροσδόκητα σφάλματα και προβλήματα, η σειρά MIUI από τη Xiaomi συχνά αγγίζει τους τίτλους ειδήσεων, πιθανότατα λόγω του συνδυασμού της τεράστιας αυξανόμενης δημοτικότητας της εταιρείας και του γεγονότος ότι φαίνεται να υπάρχουν νέα Xiaomi, Redmi, ή POCO τηλέφωνα που ανακοινώνονται σε σχεδόν μηνιαία βάση. Το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων MIUI 12, το οποίο βρίσκεται ήδη στον τόμο 2, διαθέτει δεκάδες ζητήματα με πολλά ακόμα να παρατίθενται με κατάσταση “αναφερόμενη” (μη διορθωμένη). Οι κάτοχοι POCO F1 ή Xiaomi Mi 9 και Mi 9T θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζουν πόσα ζητήματα μπορεί να φέρει μια ενημέρωση στο MIUI 12 Global ROM σύμφωνα με τις πολλές καταχωρήσεις που σχετίζονται με σφάλματα για τα συγκεκριμένα smartphone.

Δυστυχώς, τώρα που προσπαθήσαμε να δούμε την έρευνα, φαίνεται ότι η Xiaomi την έκλεισε! Ή πλακώσανε πολλά ή βαρέθηκε να τα διαβάζει….! Πάντως, παρόλο που μου αρέσει το MIUI, σίγουρα θέλει βελτίωση.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com