Θέλεις να δεις μία σειρά ή ταινία στο NetFLix και δεν υπάρχει!? Δες πως θα το αιτηθείς τότε!

Μοίρασε την γνώση...

Είσαι από αυτούς που έχουν δει… τα πάντα στο Netflix; Θα ήθελες να μπει στην λίστα της πλατφόρμα κάποια συγκεκριμένη σειρά ή ταινία; Μπορείς να κάνεις την πρόταση σου!

Προτού κάνουμε ένα αίτημα για κάποια ταινία ή εκπομπή, καλύτερα θα ήταν να αναζητήσουμε πρώτα και να μάθουμε εάν το περιεχόμενο που θέλουμε να ζητήσουμε, υπάρχει ήδη. Σε άρθρο στο κέντρο βοήθειας της εφαρμογής, μπορούμε να ενημερωθούμε για τους τρόπους αναζήτησης και περιήγησης στην εφαρμογή. Για να αναζητήσουμε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, αναζητάμε το εικονίδιο Αναζήτησης στην εφαρμογή του Netflix και, στη συνέχεια, εισαγάγουμε τον όρο της αναζήτησής μας.


Όμως, εάν το περιεχόμενο που θέλουμε να παρακολουθήσουμε δεν υπάρχει στην υπηρεσία streaming, μπορούμε να κάνουμε ένα αίτημα στο Netflix και να προτείνουμε τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες που θα θέλαμε να δούμε! Η διαδικασία είναι απλή και η φόρμα αιτήσεων μπορεί να βρεθεί εάν κάποιος κάνει κλικ εδώ. Μάλιστα η φόρμα υπάρχει και στα Ελληνικά.

Τώρα…..εάν θα το διαβάσει κάποιος και θα το πραγματοποιήσει, δεν το ξέρω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε, οπότε δεν έχετε να χάσετε κάτι!


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com